Ha 24 naponta jön a menstruációm, mikor van peteérésem? Mikor eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 15:53
1/10 anonim válasza:
Ha pontosan 24 napos mindig a ciklusod akkor elvileg a 12. napon van peteérésed.
2/10 anonim válasza:
Van kalkulátor az interneten.
3/10 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. szept. 14. 16:06
4/10 anonim válasza:
Ezekből nem fogod megtudni pontosan, egy gép nem tudja a te biológiádat.
Az a biztos, ha veszel ovulációs tesztet, vagy méred a hődet. De a bombabiztos az ultrahang.
5/10 A kérdező kommentje:
menstruáció első napjától számolva 12.napon?
2010. szept. 14. 16:19
6/10 anonim válasza:
Igen a menstruáció első napjától számolva a 12.napon. Nekem pl. a ciklus.hu kijelzi a termékeny napokat. Vagy van pl. termékenység kalkulátor. Beütöd a gogliba és kidobja beírod az utolsó menszi első napját hogy hány naposak a ciklusaid és kidobja a termékeny napokat.
7/10 anonim válasza:
Elméletileg 14 napos a peteérés utáni szakasz, tehát azelőtt két héttel van peteérésed, hogy megjön. De ez azért 1-2 napot csúszhat.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is, ha 24 napos a ciklusod, akkor a 10. nap környékén van. Mert a Luteális fázis szokott lenni az állandó. (átlag 14 nap)
9/10 anonim válasza:
Az oké,hogy a menstruáció első napjától,de az MELYIK?Amikor barnázni kezd az ember(ez általában 1-2 nap,pl. nálam is),vagy amikor vérezni?!2 gyerekes anyuka
10/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Nekem 29 napos ciklusaim vannak...én a vérzéstől számolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!