Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Általában 26 naponta jön meg...

Általában 26 naponta jön meg a menstruációm! Ilyenkor mikor van a középidő? Mikor próbálkozzunk? 2009. aug. -ban kezdtünk neki, de még mindíg semmi.

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Akkor van a legjobb idő a terhességre ,amikor picit fáj a hasad alul és tojásfehérje szerű folyásod van !
2010. jan. 6. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsönek: nekem még soha nem volt semmi tünetem a peteérés környékén, pedig 40 éven keresztül volt meg, és négy gyerekem van idöközben.

A kérdezönek: általában a ciklus közepén (a fele idöben) van a peteérés, de ezen kivül bármikor lehet ugynevezett spontán peteérés, tehát bármikor teherbe eshetsz. VISZONT ha nagyon erösen AKAROD a terhességet, az erösen gátolja a teherbeesést. A legkönnyebben akkor sikerül, ha nem foglalkoztok az optimásli idöpont meg hasonlókkal, hanem csak egyszerüen vártok, mire összejön.

Orvosilag akkor lehet arra gondolni, hogy valami nem egészen van rendben, ha legalább két évi védekezés nélküli és rendszeres nemi élet mellet se lesz valaki terhes.

Tehát még semmi okod idegeskedni, minél lazábban vagy, ammál nagyobb az esélyetek a babára.

2010. jan. 6. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez így van, de ha úgy gondoljátok, akkor a 10. naptól lehet próbálkozni a babával. 26-nak a fele 13, de ez nem 100%, hogy pont félidőben van. Nekem 27 naposak a ciklusaim általában, s a 12-13. napon szokott lenni az ovum. Kipróbálhatoda hőmérőzést vagy az ovu tesztet is, s pár hónap után látni fogod, hogy neked kb. mikor van félidőd.
2010. jan. 6. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Na-na, pontatlanok a válaszok. A középidő nem pont középen van. :-)

A ciklusnak van első és második fele.Az első akármilyen hosszőú lehet, a második hossza azonban állandó: 12-16 nap (nőtől függően), átlagosan 14 nap.

Tehát vonj le a ciklusod hosszából 14 napot, és neked az a középidőd, kb akkor van tüszőrepedésed. 26-14=12, azaz a 12. nap környékén kell belehúznotok a pároddal.

2010. jan. 6. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, igen. Úgy van, ahogy az előttem válaszoló írta!

A 12. nap környékén van peteérésed!

A peteéréstől számítva a 14. napon jön meg a következő menstruáció!

2010. jan. 6. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!