Baba? Ma már 5. napja késik a menstruációm,33. ciklusnapon járok. Mindig napra pontosan jön meg,28 naponta, most késik.
Figyelt kérdés
Érzem 2-3 napja a mindjárt megjön érzést, fáj a cicim,de semmi :( Reggel tesztelek. Szorítsatok!!! :)2013. máj. 9. 21:27
13/36 A kérdező kommentje:
Mikor felkeltem eléggé fájt a hasam,mintha megjött volna.Egy tamponnal leellenőriztem magam,és enyhén rózsaszines volt mikor kivettem.Úgy voltam vele,most sem sikerült ezért nem teszteltem,de azóta sem akar rendesen megjönni. A tisztasági hófehér azóta is.Nem tudom most mi lehet?! Szerintetek???
2013. máj. 10. 10:36
14/36 anonim válasza:
Én a helyedben biztos nem bírtam volna ki, h ne teszteljek :)
15/36 anonim válasza:
Csináld meg a tesztet! Egyből megtudod h mi van. Szerintem ez a bizonytalanság a legrosszabb. Ha az vagy már mutatja!!!
16/36 Kerria válasza:
CSINÁLD MEG!
Még bármi lehet. Én a második babával az első 12. hétben vérezgettem, gyógyszert is kellett szednem rá
17/36 anonim válasza:
Teszteltem fél órája. Negative lett ,nem jött meg. ...már 6 napja. ..nem tudom mivan velem...
18/36 Kerria válasza:
:( nem voltál beteg, náthás, ami miatt késhetne....?
19/36 Ani85 válasza:
Sziasztok. Hasonló gondokkal küzdködök... Nekem is 4 napja késik,annyi verzióval hogy hétfő óta barnázgatok,hol van hol nincs. A hasam az reggelente görcsöl,mintha megakarna jönni de egy idő után elmúlik. Csináltam kedden délután tesztet meg ma reggel de negatív lett mindkettő. :( néha hányinger,múlthéten mellfeszülés de semmi más. Minden nap úgy kelek fel hogy: na most fog megjönni. De nem. Szerintetek érdemes még tesztet vennem vagy menjek dokihoz?
20/36 anonim válasza:
Lehet nekem az ideg miatt késik.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!