Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lenne?

Beágyazódás lenne?

Figyelt kérdés

Első babával próbálkozunk a párommal,így kicsit tanácstalan vagyok.. :)

Ma reggel ahogy töröltem magam a wc papíron nagyon minimális rózsaszínes-nyálkás vért vettem észre és a hőm is fent van, 37,3 fokot mértem...

Valaki tapasztalt már hasonlót? :)

2013. máj. 9. 14:49
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem csak meg fog jönni, bár számos körülményt nem írtál le, pl h mikorra várod, meg hogy meg lehetsz-e fázva. a babánál azért nem szokott 37.3-ig felkúszni a hő...
2013. máj. 9. 14:54
 2/6 A kérdező kommentje:

Kb 4-5 napom van még a nem vártig!

Nem vagyok megfázva,minden ok!

2013. máj. 9. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
A ciklusodban hol jarsz? Mikor kell megjonnie? Ha baba van fent marad az alapho! Ez ebredesi homerseklet volt, vagy napkozben? Mert csak az ebredesi ho szamit! Ha 18 napig es annal is tovabb tartosan fent marad a ho, akkor nagy valoszinuseggel baba van! Mindenesetre csinalj tesztet, ha ugy gondolod sikerult. Persze csak akkor erdemes ha mar kesik. Addig csak penzkidobas.
2013. máj. 9. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:
ha 4-5 napod van a nem vártig és terhes vagy, akkor a beágyazódás elvileg már korábbam megtörtént. sokféleképpen végbe mehet, de azért inkább az a jellemző és szerencsés, h terhességkor nincs semmilyen vérzés. egyik szaaszában se és még minimális se.
2013. máj. 9. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Most latom 4-5 napod van. Akar lehet beagyazodas is, de ne eld bele magad. Egyszer nekem is volt ilyen es csak megjott. Remelem nektek sikerult!:) Ha nagyon nem birod kivarni, akkor szombaton csinalj egy tesztet hatha mutat valamit.:)
2013. máj. 9. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem gyakran van ilyen, én mindig nagyon elkeseredek, ha meglátom, mert nálam azt jelenti, ebben a hónapban sem sikerült, hamarosan megjön. Most legutóbb nem volt ilyen, nagyon reménykedtem, késett is két napot, nagy volt a drukk, óránként jártam a Wc-re ellenőrizni magam, aztán a 33. napon megjött.

Szóval 4-5 nap alatt bármi megtörténhet. Még van remény.

2013. máj. 9. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!