Elolvasnátok? Teherbeesés - beágyazódás?
Sztem sikerült!! Tesztelj egyet! De írd meg,h mi lett az eredmény! Nem hiszem,h ártana a babának! Ne aggódj! Vigyázz nagyon magadra!
Én még csak a 4. napon járok,de már alig várom,h tesztelhessek :)
Én ugyanígy voltam 4-5 nappal nemvárt előtt, de mellé még szurkált a hasam is... azt hittem hamarabb megjön. De nem jött!!! :-) Ráadásul én is nagyon beteg voltam, bár gyógyszert én nem szedtem.
11 hkm
Köszönöm:-)Olvasgattam a neten, ezt találtam:
"Dr. Czeizel Endre: Mert nem tudjuk honnan máshonnan számolni. És akkor a 3., 4., amikor az a kis magzatkezdemény vándorol a petevezetékben, majd beágyazódik a méhben és a 29. nap az, amikor sejtek elkezdenek specializálódni, a 3. és 4. héten őssejtek vannak. Az őssejtek mindenre képesek. Akkor, ha valami nagyon drasztikus hatás éri a magzatot, eltűnik, egy-két napot késik a havi vérzés. Általában senki se tud róla. De az összes többi totálisan regenerálja. Teljesen egészségesen születik. Vagyis az első hónapban semmifajta rendellenesség nem alakulhat ki. Tehát például ezt borzasztóan meg kéne tanítani az embereknek, hogy a kimaradt havi vérzés előtt semmifajta külső ártalom nem tud rendellenességet okozni. Tudniillik azért sajnos a várandósságok nagy része az nem tervezett. Tehát a nő arról jön rá, hogy várandós, hogy kimaradt a havi vérzés. Akkor elkezd gondolkozni, hogy Jézus Mária múlt héten volt a férjem szülinapja, hogy berúgtunk, ilyen gyógyszert szedtem, olyan betegségem van, elmegy a körzeti orvosához, és azt mondja Jézus Mária, hát a legérzékenyebb első hónapban, na hát. Pedig az első hónapban semmifajta fejlődési rendellenesség nem alakulhat ki."
Hátha más is van ilyen helyzetben, segíthet.
Remélem, beágyazódás van a dologban. Ne aggódj egy cseppet sem a gyógyszerek miatt!!!!! Ilyenkor még nem árt!!!!
Én petefészekgyulladással voltam kezelve óriási adag antibiotikummal és teherbe estem mellette, mert nem hatott a fog.gátló :) Semmi baj nem lett :) Szép fiam lett :)
Szia Kedves Kérdező!
Nagyon hasonló a helyzet, amiben én is vagyok.
Ma vagyok az ovu utáni 12. napon és tegnap óta menzesz szerű érzésem van, és ma reggel és délután pisiléskor apró vérpöttyök voltak a papíron, és barna is volt. Nem tudom mire vélni, vasárnapra nem várnám a menzit, ma vagyok a 28. cn-on. Nem merem magam beleélni, hogy beágyazódás lehet...bár nem tudom az milyen, ez lenne az első terhességem.
A gyógyszerek miatt ne izgulj! Minden rendben van!!!
Köszönjük! :)
Én mindenképp megírom, még nem teszteltem, talán holnap reggel vagy vasárnap reggel, ha addig nem jön meg. Ma délelőtt volt sötétebb barna folyásom egyszer pisiléskor, és azóta semmi. A hasam fájdogál, és viszket, fáj a cicim, a mellbimbóm. Reggeli hőm 36,9 volt.
Sziasztok!
Ígértem megírom, ha lesz valami...megjött. :(
Mindenkinek sok sikert a babához! A mi időnk is eljön hamarosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!