Elolvasnátok? Teherbeesés - beágyazódás?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem. Ma vagyok az együttlét utáni 10 napon. Délután két pötty vért vettem észre a wc-papíron, este pedig 1 vékony csík rózsaszín foltot...vasárnap kéne megjönnie, szóval ez még korai és még soha nem volt előtte napokkal ilyen. Nagyon örülnék ha baba lenne- de szörnyen félek, mert 2 hete beteg vagyok, elég sok gyógyszert beszedtem (algopyrin, köptetők,szemcsepp most ACC 200) és mi van ha ez ártott a babának (ha egyáltalán van)Ahogy kiszámolom, pont a peteérés környékén kezdődött a betegség...mit gondoltok??Van okom félni??2013. máj. 8. 20:36
11/12 anonim válasza:
Sajnálom! :-( De ahogy írtad is, a ti időtök is eljön hamarosan... :-)
12/12 anonim válasza:
:( Remélem a tavasz meghozza mindenkinek a kis gyümölcsöt! Én szorítok lányok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!