Lehet beágyazódás jele? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Ebben a ciklusban egy hete voltunk együtt először a férjemmel, és ma reggel volt egy icipici vér, de épp csak látható volt. Lehet ez beágyazódás így 6-7 nap után? Mikor érdemes tesztelni, ha ez valóban a beágyazódás, és nem pedig megjönni készül? 26 napos a ciklusom, a mai a 13. nap. Köszönöm a válaszokat!2013. máj. 8. 07:38
1/7 anonim válasza:
Várd meg a kimaradt menzit!!!!!!!
2/7 anonim válasza:
hm, nem egészen értem. ha egy hete voltatok együtt, akkor éppen hogy elmúlt a mensesed, nem? akkor nem ma van peteérésed kb.? bocsi, lehet csak én nem értem:)
3/7 anonim válasza:
Ha a 13. napon vagy és nem 23.-at akartál írni, akkor biztos, hogy nem beágyazódási vérzés. Mivel egy hete még nem lehetett peteérésed. Ha most volt egy pici vér, akkor inkább most van a peteérésed. Megesik, hogy néha van egy kis vércsepp peteérésnél. De ha 23-at akartál írni, akkor lehetséges, hogy beágyazódásról van szó. A peteérés utáni 14. napon kellene megjönnie. Általában akkor kell tesztelni is. (14. dpo-n) De ha biztosra akarsz menni várj még rá 4-5 napot, ha nem jön meg.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem írtam el. Nekem is furi, ezért kérdeztem. Soha nem szoktam vérezni pé-kor. Várok türelmesen a nem vártig. Köszi a válaszokat! :)
2013. máj. 8. 09:15
5/7 anonim válasza:
ha tudtok, ma, holnap legyetek együtt :) hátha..:)
6/7 anonim válasza:
Bár az emberi test sokmindent tud produkálni, még az sem lehetetlen, hogy több petéd érik ebben a hónapban, és az volt az egyik 1 hete, bár a valószinűsége nagyon kicsi! Mindenesetre ha nem jön meg tesztelj! :-)
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Legyen igazad :) Köszi a tippeket mégegyszer :))
2013. máj. 8. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!