3 sikertelen lombik után letehetek arról, h nekem valaha saját babám lesz?
Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 12:28
1/14 anonim válasza:
Nem. Lehet, hogy a 4. vagy az 5. fog sikerülni, vagy a 12. Ne add fel!
És az is lehet, hogy örökbefogadás után spontán fog sikerülni. Nem egy ilyen történetet hallottam már, és ez nem mese, nem városi legenda.
2/14 anonim válasza:
Nem szabad feladni!!!
Persze, vannak hullámvölgyek, tudom. Én most fogok belevágni az első lombikba. De tudom, hogy mit érezhetsz. Van egy ismerős, akinek csak a 6.-ra sikerült, de sikerült! Neked is sikerülni fog!!
Megkérdezhetem, hogy mi a baj, ami miatt lombikoztok?
3/14 A kérdező kommentje:
A férjem spermáival van gond, azért kellett lombik. Azért nem is értem az egészet. Elvileg én egészséges vagyok. Köszönöm nektek, h írtatok!
2009. szept. 29. 12:44
4/14 A kérdező kommentje:
Neked miért lesz lombik?
2009. szept. 29. 12:45
5/14 anonim válasza:
Második vagyok.
Nálunk is a kiskatonákkal van a gond. Pluszba jön még hozzá, hogy nekem kivették az egyik petefészkemet.
Cukor ill. inzulinrezisztencia vizsgálatod volt? PCO is kizárva?
6/14 A kérdező kommentje:
Volt hormonvizsgálatom, teljes labor (a cukor inkább mindig az alsó határon van), petevezeték átkárhatósági és rengeteg UH. Mindig szép nagy tüszőim érnek a spontán ciklusokban és a méhnyálkahártya a ciklus közepe felé ált. 14-16mm vastag. El nem tudom képzelni, mi lehet a gond :( Ja, és egyetlen tüszőérlelésből 8 tüszőt szívtak le, amiből 6(!) megtermékenyült, megnőtt és a fagyasztás-felolvasztást is túlélte. Átlagosan 60% termékenyül csak meg és 25% pusztul el a felolvasztás során. Szóval az embriók is nagyon jók voltak..
2009. szept. 29. 13:01
7/14 A kérdező kommentje:
Sok sikert nektek! Hol tartotok? Leszívták már a tüszőket?
2009. szept. 29. 13:02
8/14 anonim válasza:
Még nagyon az elején vagyunk. Holnap kezdődik csak a decapeptyl. Hosszú protokoll lesz.
9/14 anonim válasza:
Nekem ugyaezzel a kórtörténettel, mint a tiéd (gyenge sperma, én egészséges, sok tüsző leszívva és megtermékenyülve, satöbbi) mindkét esetben csak harmadszorra sikerült a terhesség. Türelem!
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, próbálok türelmes lenni :)
2009. szept. 29. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!