Sikertelen lombik után mikor lehet a fagyi babákat beültetni? Mennyibe kerül ez a Kaáliba (csak mert ez ugye nem számít bele az 5 TB támogatott lehetőségbe).
Nekem márciusban volt az első lombikom, aztán júniusban kaptam meg a fagyibabákat. 50 ezer volt a fagyis beültetés, de ha szerettem volna, bejelenthettük volna a TB-nek. Plusz itt is a gyógyszerek, szuri meg ugye 20 ezer a fagyasztást, úgyhogy ez is kijött közel 100 ezerbe, de mégis van még eggyel több lehetőségem a TB-nél.
Arra, nem tudok válaszolni, hogy ki kell-e hagyni a 3 hónapot (szerintem igen), mert én pihentetni szerettem volna. Most fogok belevágni az újabb lombikba.
Nem kell kihagyni, mivel ezesetben nem stimulálnak. az állami meddőségi központban nem kértek érte pénzt és nem is számitották bele az 5 alkalomba. Tudom, jogilag úgy kellett volna, de előre szóltak, hogy ők inkább nem számolják fel az állam felé a beavatkozást, igy nem kapnak ugyan érte pénzt, de a pároknak nem csökken a lehetőségek száma, ezért inkább leomndanak a pénzről. Tán ez s egy különbség a Kaáli és a többi közt... No, de nem ez volt a kérdés.
Szóval én kétszer kaptam fagyasztott embriókat vissza, egyik esetben sem kellett várni, a sikertelen stimulált ciklus után rögtön elvégezték, én igy kértem.
1. válaszoló vagyok.
Én a Kaáliban voltam, úgyhogy az tuti ár, hogy 20 ezer a fagyasztás (de gondolom ezt már kifizetted), 50 ezer a beültetés (ha persze nem jelentitek be) + a gyógyszerek, szuri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!