Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon miért nem sikerül...

Vajon miért nem sikerül teherbe esnem?

Figyelt kérdés
Closty-t szedek, szurit is kaptam, a doki a closty után látott szép tüszőket az ultrahangon, párommal akkor vtunk együtt amikor ő mondta, mégis megjött...Annyira elkeserít, kistestvért szeretnénk és minden hónap kudarc volt eddig....mit csinálok rosszul? A véreredményem is jó volt legutóbb...
2013. máj. 6. 11:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért egy sima hormon vétrvétel nem zár ki minden problémát. Terheléses inzulin vérvétel volt már? átjárhatósági?
2013. máj. 6. 11:54
 2/13 A kérdező kommentje:
nem, azok még nem voltak.
2013. máj. 6. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
szia.mi 1,5évig próbálkoztunk ugyanigy clostyt is kaptam. átjárhatósági után 3ik ciklusban jött össze.minden vizsgálatunk jo volt nem tudták h a closty+uh követés ellenére mért nem jön össze. aztán ugy döntöttem szénhidrátszegény diétába kezdek mert volt egy kis feleslegem.és még abban a ciklusban össze is jött.szerintem nekem ez segitett,de sajnos valószinűleg prog.hiány miatt elvetéltem.de nem bánkodom mert mostmár tudom h összejöhet.neünk első baba lett volna. sok sikert
2013. máj. 6. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Miótta próbálkoztok kedves kérdező?
2013. máj. 6. 12:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Apuka is meg lett vizsgálva?
2013. máj. 6. 12:18
 6/13 A kérdező kommentje:
1 éves próbálkozunk és apa még nem lett megvizsgálva. Most fogok új időpontot kérni a dokimtól - időközben orvost is váltottam, nagyon lelkiismeretes. Azelmúlt pár hónapban én is fogytam kb 5 kg-t...sok gyümölcsöt is ettem.
2013. máj. 6. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
ha ezek a vizsgálatok még nem oltak meg eléggé felelőtlenség az orvosodtól hogy már stimulálgta. legalább az átjárhatóságit meg kéne csinálni. Attól hogy szültél már egyet változhatnak közebn a dolgok. (első voltam)
2013. máj. 6. 12:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát hallod, akkor most mit mondjuk? Egy csomó minden meg se lett nézve.
2013. máj. 6. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
3as vagyok. átjárhatosági elött is kaptam closty kúrát én is, nekem azt mondta az orvos, hogy elöbb probáljuk meg azt mert az fájdalom mentes és nem kell elutazni a vizsgálatra, főleg ha csak ez a gond ne tegyük ki magam feleslegesen a vizsgálatnak. a closty kura után persze elküldött hsgre de a poén az hogy tökéletesen átjárhato voltam.
2013. máj. 6. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
ja még annyi hogy mig vártunk hogy meglegyen az 1év sikertelenség hogy kivizsgáljanak, a párom kivizsgáltatta magát.szoval az az egyik elsö sztem.
2013. máj. 6. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!