Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem sikerül teherbe esnem. Mi...

Nem sikerül teherbe esnem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

2012 nyarán 10 hetes terhesen elvetéltem :( Az orvos javaslatára 3 hónapig vártunk, azóta 3 ciklus telt el, mindhárom alkalommal az ovulációs teszt kimutatta a peteérést, de sajnos mindig megjött utána időben a menzeszem :( Az első terhességem is ovu teszttel jött össze.

Nagyon össze vagyok törve, nem tudom mi lehet a baj velem :(

2013. jan. 8. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek jön össze egyből, min. fél év normális, hogy próbálkoztok, egy év után szokták javasolni a vizsgálatokat.

Fel a fejjel, leszel te még pocakos!

2013. jan. 8. 16:30
 2/6 Jégtánc ***** válasza:
Nem lehet hogy nagyon rágörcsölsz? Talán kicsit lazábban kellene venni a témát.Sajnálom hogy elvetéltél,de hidd el előbb utóbb sikerülni fog,ha egészségügyi okok nincsenek.Nekem a 3-ik baba másfél év próbálkozás után jött össze.
2013. jan. 8. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
én lottómilliomos akarok minden áron lenni,minden nap csak töltöm-töltöm a szelvényeket ,de csak nem jön össze......viszont a feleségemmel csak úgy natúrban,simán szexelegtünk---és már van 3 gyermekünk.......melyik a jobb módszer ?!
2013. jan. 8. 16:52
 4/6 Jégtánc ***** válasza:
:))
2013. jan. 8. 16:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazuk van sajnos!

Vicces,de mi amikor eldöntöttük hogy legyen baba,akkor volrót 2011 dec 6,az első mensi napom! A gyógyszert innentól nem szedtem,szóval 20 körül volt az első ovum! Nagyon akartuk a babát,de csak nem jött össze! Azzal nyugtattam magam,hogy majd tavasszal,majd nyáron,aztán lassan késza ház,hogy külön költözzünk,majd addigra,aztán költözés után... szóval minden alkalmat megragadtam,gondolkoztam,utána olvastam... Aztán most 3 hónapja,hogy párommal édes kettesben éldegáltünk,és már úgy voltam vele,hogy nem is baj,hogy nem jött a baba,sok volt a kiadásunk most úgy is,nem is érdekel,ha nem jön! Ezt gondoltam költözés után! Nem is olvasgattam,van itt pár lány akivel levelezek,és ennyi! Otthon sem nagyon jött mér szóba,és lám...

FIGYELD A DÁTUMOT!!!

2011.12.06. megjött,innentól nem szedem a gyógyszert,babát szeretnénl!

2011.12.20. ovu

2012.01.03.megjött!

2012.12.06. megjött

2012.12.20. ovu

2013.01.03. nem jött meg 07-én teszteltem,pozitív!

Mostmár elhiszem,hoyg tudja az a baba mikor kell jönnie,és hogy nem szabad rágörcsölni! :)

2013. jan. 8. 19:50
 6/6 Czinkapanna ***** válasza:
Szia nekem úgy jött össze a 3.babám h a mensim utolsó napján szeretkeztünk majd minden 3.napon 3héten keresztül és nem jött meg elsőre össze jött:)Próbáld ki nekem ezt egy védőnő tanácsolta (tehát mensi utsó napja szeretkezés 2nap szünet 3dik nap együtt ....)Szorítok:)
2013. febr. 2. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!