Nem sikerül teherbe esnem. Mi lehet a baj?
2012 nyarán 10 hetes terhesen elvetéltem :( Az orvos javaslatára 3 hónapig vártunk, azóta 3 ciklus telt el, mindhárom alkalommal az ovulációs teszt kimutatta a peteérést, de sajnos mindig megjött utána időben a menzeszem :( Az első terhességem is ovu teszttel jött össze.
Nagyon össze vagyok törve, nem tudom mi lehet a baj velem :(
Nem mindenkinek jön össze egyből, min. fél év normális, hogy próbálkoztok, egy év után szokták javasolni a vizsgálatokat.
Fel a fejjel, leszel te még pocakos!
Igazuk van sajnos!
Vicces,de mi amikor eldöntöttük hogy legyen baba,akkor volrót 2011 dec 6,az első mensi napom! A gyógyszert innentól nem szedtem,szóval 20 körül volt az első ovum! Nagyon akartuk a babát,de csak nem jött össze! Azzal nyugtattam magam,hogy majd tavasszal,majd nyáron,aztán lassan késza ház,hogy külön költözzünk,majd addigra,aztán költözés után... szóval minden alkalmat megragadtam,gondolkoztam,utána olvastam... Aztán most 3 hónapja,hogy párommal édes kettesben éldegáltünk,és már úgy voltam vele,hogy nem is baj,hogy nem jött a baba,sok volt a kiadásunk most úgy is,nem is érdekel,ha nem jön! Ezt gondoltam költözés után! Nem is olvasgattam,van itt pár lány akivel levelezek,és ennyi! Otthon sem nagyon jött mér szóba,és lám...
FIGYELD A DÁTUMOT!!!
2011.12.06. megjött,innentól nem szedem a gyógyszert,babát szeretnénl!
2011.12.20. ovu
2012.01.03.megjött!
2012.12.06. megjött
2012.12.20. ovu
2013.01.03. nem jött meg 07-én teszteltem,pozitív!
Mostmár elhiszem,hoyg tudja az a baba mikor kell jönnie,és hogy nem szabad rágörcsölni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!