Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves Lombikosok! A kedves...

Kedves Lombikosok! A kedves segtségeteket kérném! Mi vár rám? (a részletek alább)

Figyelt kérdés
Párommal 2,5 év sikertelen próbálkozás után kiderült, nála van a gond(a spermaszám 6millió/ml, mozgók:60%...). Annak rendje-módja szerint be is jelentkeztünk egy meddőségi központba, és most ott tartunk, hogy minden előzetes kivizsgáláson túl vagyunk(hormonvizsgálatok, átjárhatósági, stb.,nálam minden a legnagyobb rendben van, a páromnál is csak ez a kiskatonaszám a "hiba"). Tehát lombikra készülünk...Lennétek olyan kedvesek és töviről hegyire elmesélnétek nekem, hogy most mi is következik majd? Gyógyszerek, szurik, mellékhatások, szubjektív élmények, mikor altatnak, ki hogyan élte meg, milyen a petesejt-leszívás, milyen a beültetés,mennyi idő mire teherbe eshetek végre, mire figyeljek oda, stb. stb. Részletes beszámolókat kérnék szépen, imádok olvasni, ezzel nem lesz gond:))) Minden egyes hozzászólásnak, tapasztalatnak őszintén örülnék!!! Izgulós típus vagyok, türelmetlen is kicsit, szeretek mindennel előre tisztában lenni. Előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!

2013. máj. 5. 00:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szia! második válaszadó vagyok. Én a magas fsh-ra semmit nem kaptam. antimüllerian hormont akartak nézni, de végül nem tették,mert az eredmény egyértelmű lett volna:(... És most jön a csoda: maximális dózisú hormonokat kaptam, volt, hogy egy, és volt,hogy ugyanazon eredményekkel hét petesejtet is sikerült nyerni. És négyszer babás is lettem. De sajnos kétszer kürtrepedéses méhenkívüli és kétszer vetélés , egyik spontán, a másik most februárban műszeres befejezéssel missed ab. lett. Tragédiák sora, és a sokadik lombikon túl, nem adjuk fel, küzdünk tovább!!! a DHEA készítményről már jómagam is hallottam,de arról is,amit írtál,hogy emeli a tesztoszteron szintet. Nekem most 3 hete volt ciklus 3.napi vérvételem, és tökéletes lett a hormonom, mindegyik , az fsh is 7,06 lett. Még az orvosom is értetlenül áll a dolog előtt, mert eddig mindig magas lett. Tavaly derült ki májusban,hogy emelkedett a prolaktinom,arra kapom a Bromocriptint, gyanítom,hogy valahogy összefüggésben lehet az fsh és a prolaktin emelkedése,mert a Bromo szedése után 3 hónappal már babás lettem, sikerült a lombik, sajnos is lett szimultán terhesség. egy méhen belül,egy méhen kívül és a méhen kívüli kürtrepedése beindította a méhen belüli vetélését, szívünk lelkünk összetört bele. És most megint januárban sikerült , tehát rá 4 hónapra, itt lett missed ab. Ja és úgy ment le mostanra magától az fsh értékem,hogy semmi hókusz-pókusz bogyót nem szedtem , sokat mozgok (bár nem vagyok túlsúlyos, sőt...), figyelek az étkezésemre, ennyi. Kész talány vagyok az orvosomnak...
2013. máj. 6. 19:24
 12/13 anonim ***** válasza:
ja hogy a tesztoszteronod is magas. Inzulinod rendben van?
2013. máj. 6. 19:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezö hogy alakult azòta a dolog?
2014. jan. 7. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!