Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 éve nem jön a baba, biztassa...

1 éve nem jön a baba, biztassatok, kérlek?

Figyelt kérdés

Mindketten egészségesek vagyunk, fiatalok én 25, a párom 27, voltunk vizsgálaton minden ok.

Használtam ovutesztet, jelzett együtt voltunk és semmi, feladom, hogy mi lehet a gond.

2009. szept. 28. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:

szija!

FEL A FEJJEL!!!!!!

dokinál voltatok már?? ő mit mond?

próbáljátok meg nyugodtan, nem rágörcsölve!! állítólag az sokat segít..

(bár igazat megvallva még nekem se sikerült:( )

sok szerencsét kívánok, és hogy legyenek biztató üzenetek itt, amiből tudsz esetleg erőt vagy ötletet nyerni.

de szerintem a leghatásosabb, ha a párodból nyered az erőt:D:D:P

2009. szept. 28. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is egy éve próbálkozunk,idáig sikertelenül.:(

2hónapja összejött,de csak egy hétig örülhettem a dolognak,mivel bevéreztem és elment a baba.

Jó tanács: próbálj meg kikapcsolni,mert agyilag annyira befolyásolod ezzel a görcsösen akarással a dolgot,hogy már ezért sem sikerül. Foglald el magad mással,tudom nehéz,de próbálj meg másra gondolni,keveset stresszelni és hidd el,összejön. Mi is még max 2 hónapot várunk,utána pedig elmegyünk dokihoz. Max inszemináció lesz a dologból,de akkor is lesz babánk! :)

Kitartás!!!

2009. szept. 28. 20:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat.

Voltunk orvosnál még az elején, minden rendben van, a párom is ok, és én is, talán kicsit magasabb a prolaktin szintem, de nem kell rá gyógyszert szednem, van peteérésem a teszt is ez bizonyítja.

Annyira nem is görcsölünk rá, építkezünk,a télen költözünk, dolgozunk, és most fel sokasodtak az intézkedős dolgok.

Lehet, hogy arra vár a baba, hogy beköltözzünk az új házunka, és lenyugodjanak a "kedélyek".

Csak már aggódok, hogy mi van ha .......

Tudom csak optimistán, és sokan azt mondják, hogy lehet azért nem jön a baba, mert nem vagyunk rá felkészülve, de mi nem így érezzük, jól alakul az életünk, minden ok, csak a baba hiányzik.

Sok baba született a környezetemben mostanában, ott próbálom kiélni a babázást, de az nem olyan.

2009. szept. 28. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Én másfél év után mentem dokihoz. Rendben volt minden, szerencsére a következő hónapban már pozitív volt a tesztem. A második baba pedig elsőre sikerült:-)
2009. szept. 28. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem úgy hangzik, mintha egy rendes kivizsgálás sorozaton letettek volna. Mi nekünk 7 évig nem jött a baba, mert egy hülye volt az orvosom. Egyszer nem nézte meg a pajzsmirigyemet pedig azzal volt a gond. Vagy az, hogy 7 év után költöztünk csak össze és megvárta a babus mire elkészül a lakásunk? Nyugodj le és ne görcsölj, 7 év után én már hangosan kimondtam, hogy na jó akkor nem lesz baba, erre abban a hónapban derült ki, hogy terhes vagyok! Keress másik dokit!
2009. szept. 28. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem az első babám 14 hónap után jött össze. A másodikra nem görcsöltem rá gondoltam nyilván később jön.Mégis tényleg nála is kellett az 1 év. Épp pár hetes vagyok! Nálunk sem volt semmi gond. Jönni fog Ő az biztos, de nem mindenkinél egyforma az előkészülés folyamata :) Én mindig azt mondtam, ha kérdezték mikor jön a tesó: Jó munkához idő kell!!!
2009. szept. 29. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
a magyar átlag egy év arra, hogy összejöjjön a baba. Tehát van, akinek hamarabb, van akinek később. Az unokatesóm pl. több, mint másfél év után esett teherbe, náluk sem volt semmi baj. Ne görcsölj rajra (tudom, hogy ezt könnyű mondani, mi is fél éve próbálkozunk a második babával, és még semmi), és remélem, jövő hónapban pozitívat tesztelsz!
2009. szept. 29. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
szia! sikerült azóta a baba?
2009. nov. 4. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!