Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés

voltam ma dokinál! Sajna még nem nagyon lát semmit! Azt mondja, hogy csak egy pici valamit lát az egyik petefészekbe, de az még nem megmondható, hogy baba e vagy sem! Jövő csütörtökön kell mennem akkor azt mondja már lehet többet lát! Hát nagyon remélem!Van már 4 halvány tesztem, De ma reggel ismét csináltam egy tesztet. az is pozitív ráadásul már az előzőektől erősebb csík látszólag! Volt már valaki így? Vajon baba lesz a dologban? Én nagyon szeretném, de nagyon félek!

Ez van a leleten:

R-nagy uternus

Nyalkahártyavastagság: 10mm-secretios endom

Mko ov. norm

Kismedencében kóros resistencia nem ábrázolódik.

Douglesban szabad hasüregi folyadék nem látható.

dg: Amen sec.

Korai grav?

Segítene valaki értelmezni?

2013. máj. 3. 10:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy lát valamit ami végülis lehet akár terhesség is de még nem megállapítható! mert olyan kicsi kis buborék vagy valami.
2013. máj. 3. 13:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál! Egyenlőre minden rendben van. 9,3 mm petezsák látható méhen belül! :) azt mondta 5 hetes körül vagyok! :) Annyi, hogy még nem látott szikhólyagot! az szerintetek nagy baj? a doki meg az aszisztens is gratulált nem mondtak semmi rosszat! de aggódom a szikhólyag miatt!! Valaki volt hasonló helyzetben?
2013. máj. 9. 09:16
 13/19 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál! Azt mondja kb 8 hetes vagyok! :) szívhang van! Azt mondta minden rendeben! :)))))

Megnéznétek a képet:

[link]

Szerintetek minden ok!Kicsit aggaszt hogy elég nagynak látom a szikhólyagot! De gondolom ez ismét az én hülyeségem :) Azért ha vetnétek rá egy pillantást megköszönném!!!

2013. máj. 24. 14:35
 14/19 Kerria ***** válasza:

Nem látható a kép :(

Amúgy szerintem ne aggódj! Gondolom mondta volna a doki ha valami nem stimmelne. Hüvelyi UH-ot csinált?

2013. máj. 24. 16:52
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi történt a képpel, hogy nem látható :( igen hüvelyit csinált.
2013. máj. 25. 21:40
 16/19 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van helyesen a kép!!!

2013. máj. 27. 11:25
 17/19 anonim ***** válasza:
melyik dokihoz jársz mátészalkán?
2013. jún. 12. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
szia.17es vagyok.csak azért kérdezem hogy ki a dokid mert én simon drhoz jártam vizsgálatokra ultrahangra.mindenki nagyon ajánlotta hogy milyen jó.úgy volt hogy nála is fogok szülni.rendes volt a terhesség elején meg minden,de a végén amikor már nstre kellett mennem sosem ultrahangozott meg.és mindig mentem nst után bátorba ultrahangra.ott meg is kérdezte a doki hogy kihez járok szalkán dokihoz és hogy nála is fogok e szülni.mondtam neki hogy úgy volt hogy nála szülök szalkán de amiért ilyen felelőtlen és alig törődött velem holott pénzt is kapott így nem szülök nála.és mondta is hogy ő sem ajánlja és hogy nem érti hogy miért nem fektetett be engem a kórházba mert nagyon kicsi volt a kisfiam.39+4 napra szültem és 2250 grammal és 47 cmrel született a kisfiam.amúgy végül nyíregyen szültem ügyeletes dokinál,császároztak és nagyon örültem hogy nyíregyet választottam.szerencsére a kisfiam makk egészséges most lesz 2 éves és még beteg sem volt.
2013. jún. 12. 15:20
 19/19 A kérdező kommentje:
Én Telkes doktor úrhoz járok mátészalkára akivel maximálisan meg vagyok elégedve! Hál istennek minden figyelmet megkaptam eddig, de biztos vagyok benne, hogy ezután sem lesz másként! Csak legyen minden rendben a terhességemmel!
2013. jún. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!