Lehetek terhes ha a párommal megszakításosan voltunk együtt, aztán közvetlenül utána gumit húzott és folytattuk?
Így utólag visszagondolva, jó nagy hülyeség volt így a részemről, hogy hagytam. Lehetséges h a kezén maradt sperma és ahogy felhúzta a gumit az is olyan lett? Vagy ha levegővel érintkezik akkor elpusztulnak?
Csak mert már több mint 2 hete késik, és tagnap előtt elkezdett fájni a torkom, megfáztam, folyamatosan hőemelkedésem van, és olyan meg akar jönni érzésem de nem jön meg!!! Még nem teszteltem. 22 /L
Mi honnan a fenéből tudjuk,hogy terhes vagy e???
TESZTELJ!!!2 hete késik,már biztosat mutat!!
És akkor nem kellene itt kérdezősködni!!!
haggyátok már! hülyeséget csinált! ezt már ő is tudja! nem pusztulnak el ha levegővel érintkeznek - gondolj a spermadonorokra...
igen lehetsz terhes! csinálj minél előbb tesztet!, egyébként meg ha volt pici vérzésed- akár pár pötty, vagy barna valami pici úgy 7-12 nappal az eset után akkor - abból kiderül"het" hogy ott történt a beágyazódás!
ÖÖ, én nem értem a sztorit. 2-szer voltatok együtt egymás után, először megszakítással, aztán gumival?
Kicsi az esélye, hogy terhes legyél megszakítás mellett, de azért van. Jelentem, nekem is sikerült. Influenza-szerű tüneteket produkáltam a beágyazódás körül. Vegyél tesztet, drogériákban is kapsz, legalább 2-3 db-ot vegyél, kettőt csinálj meg holnap, 1-et holnapután. 2 hetes késésből már a drogériás tesztek is mutatnak egyértelmű eredményt. És ha most nincs baba, legközelebb okosabbak legyetek. Írj majd, hogy mi az eredmény.
Kedves kérdező mi lett az eredmény?
Utolsó válaszoló neked hány napig tartottak az influenza szerű tünetek?és mit éreztél???én ugyanabban a cipőben vagyok most és érdekelne hosz neked milyen volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!