Gy.dav. kérdése:
Hamarabb jött meg, ez mit jelent? Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,párommal egy hete feküdtünk le elsőnek,majd tegnap másodjára és ma pedig megjött.Pedig mindig 8.-án,9.-én szokott megjönni.Ez a 6 nappal hamarabbi menstruáció azt is jelentheti hogy terhes vagyok?És nagyon fáj a hasam is,eddig pedig nem volt ilyen. Értelmes válaszokat várok!2013. máj. 2. 20:22
1/4 anonim válasza:
Ha megjött,akkor elvileg nem lehetsz terhes...
2/4 anonim válasza:
A korai menstruáció egyáltalán nem utal terhességre. Ha védekeztetek és rendesen jön a vér (nem csak 1-2 csepp) egész biztosan nem vagy terhes. azért jöhetett meg előbb mert hormon változásod volt. 16 évesen még abszolút előfordulnak ilyenek. A mnstruácót nem ahoz viszonyítjuk, hogy 8-9 én szokott meg jönni. Ha nem az átlagos ciklus 28 napos. Első nap mikor meg jön, utolsó nap a következő mensid első napja előtti. Terhes a ciklusod közepén lehetsz kb. 10-17 napon (ha 28 napos a ciklusod) Kell mindig védekezni nem csak a ciklus közepén, mert rendkívüli peteérés bármikor lehet, főleg 13-20 éves kor között.
3/4 anonim válasza:
Ha neked az volt az első, akkor ez megzavarhatja a ciklusod, nem kell aggódnod, csak a hormonok.
4/4 anonim válasza:
Édes istenem....minek szexelsz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!