Vajon terhes vagyok?
voltam ma dokinál! Sajna még nem nagyon lát semmit! Azt mondja, hogy csak egy pici valamit lát az egyik petefészekbe, de az még nem megmondható, hogy baba e vagy sem! Jövő csütörtökön kell mennem akkor azt mondja már lehet többet lát! Hát nagyon remélem!Van már 4 halvány tesztem, De ma reggel ismét csináltam egy tesztet. az is pozitív ráadásul már az előzőektől erősebb csík látszólag! Volt már valaki így? Vajon baba lesz a dologban? Én nagyon szeretném, de nagyon félek!
Ez van a leleten:
R-nagy uternus
Nyalkahártyavastagság: 10mm-secretios endom
Mko ov. norm
Kismedencében kóros resistencia nem ábrázolódik.
Douglesban szabad hasüregi folyadék nem látható.
dg: Amen sec.
Korai grav?
Segítene valaki értelmezni?
Első terhességemnél vagy 6 tesztet csináltunk, mind nagyon halvány lett, most másfél éves a kislányom.
Ne idegeskedj, csak nyugalom. Ha jönnie kell a babának, akkor ott lesz! :)
Drukkolok, és majd várom a választ!
Mindnesetre drukkolok! Mindenképp írj majd!
Hát ha febr 24-ét vesszük alapul azt már igencsak látni kellene hisz már 8 hetes körül kellene lennie a babának.
Nem ajánlott/küldött vérvételre a doki? Vagy nem emeltél nehezet, nem görcsöltél, véreztél ne adj isten elvetéltél közben?
Lehetett később is peteérésed. Én pl. menzesz előtt 2 nappal estem teherbe, nem is jött meg. Vártam a menzeszt, nem jött, csináltam két naponként a tesztet, negatív.
Két hét után mondta a barátnőm, hogy a megjön érzés, kis görcsök simán utalhatnak terhességre. Akkor kotortam el megint a patikába tesztet venni, de már annyit csalódtam, hogy csak másnap reggel csináltam meg. Akkor lett először pozitív. Felhívtam a dokimat, a vizsgálat időpontját is az elmaradt menzeszhez időzítette, semmit sem látott. A következő hétre kiírt 3 uh-ot, az elsőn maszat, a másodikon petezsák, a harmadikon ott volt a pirinyó baba, szívhanggal.
Végig, a méretei alapján is biztos volt, hogy totálisan nem középidőben fogant.
Próbálj meg türelmesnek lenni, ha pozitív a teszt, akkor ott van valaki!
Én csak azt nem értem, hogy mi az, hogy petefészekben látott valamit? Ciszta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!