Vajon most várandós vagyok?
kérlek szépen titeket, ne nézzetek le, szörnyen félek!
Szombaton pettingeltünk a barátommal, picit odatette a péniszét a nemiszervemhez . de rá pár órára megjött a havim és rendesen megvolt 5 napig azaz szerdáig. kedd este elkezdett fájni a torkom, és kiderült hogy elég csúnya mandulagyulladásom van. ma elmentem doktorhoz és megvizsgáltattam vele a hasam is ( gyermekorvos , elég erős égető érzésem van) szóltam neki, hogy olyan érzésem lenne mintha fel lennék puffadva erre azt mondta hogy lehetséges a mandulával jár. ez mellett nagyon stresszes vagyok,nincs egy nap amikor nem sírok vagy egyéb bajom van főleg ezmiatt,úgyhogy szerintem a gyomorfekély is lehetséges.. 14 éves vagyok és 8 hónapja vagyok együtt a barátommal..nagyon félek.légyszives segítsetek!
Ha 14 éves vagy inkább tanulmányozd még egy picit a biológiát, ugyanis abból, hogy a férfi odateszi a nemi szervét a nő nemi szervéhez még NEM lesz gyerek!
Ha már ilyen dolgokba kezdesz bele, mint a petting, vagy esetleg elképzelhető, hogy le is fekszel majd a barátoddal akkor azért ilyen alapvető dolgokkal illene tisztában lenned, hogy miből is adódik a teherbeesés... Valamint a védekezés fogalma sem utolsó dolog!
Nem kell félned, biztos, hogy nem vagy terhes de ha legközelebb eszetekbe jutna a szex, azért készíts be óvszert... Én személy szerint nem nézem jó szemmel, hogy ennyi idősen már ezeken a dolgokon jár az eszed/eszetek de én nem az anyukád vagyok, hogy megszabjam mit csinálj! De ha már csinálod, akkor ésszel!!!
Üdv!
igen mintha betette volna, de csak viccelődve mondta. volt már nővel. ő 17 én pedig szűz vagyok.
igazatok van, hogy elég undorító, megígértem magamnak hogy többet soha ilyet, elég túlkombíinálós vagyok:S mennek a pacsik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!