Ki nem várja május 4-5 körül?
Figyelt kérdés
Kinek milyen tünete van. Nekem csak mell fájdalom van kb. olyan 1 hete de nem biztos hogy a baba miatt.
Esetleg kinek volt ilyen mint nekem és baba lett.
Ki csinált már tesztet.
Ki hogy érzi magát.
2013. máj. 2. 08:16
11/17 A kérdező kommentje:
Pozitív/ negatívak kell lenni.
Mert ha midig bele éljük magunkat abba csak bele betegszünk sajnos velem is ez volt 1,5 évig lelki beteg voltam mert el halt a babám és azok a szörnyű hónapok, várakozások. De már meg tanultam nem csak azért mert van egy kis fiam hanem mert bele törődtem egy idő után.
2013. máj. 3. 09:16
12/17 A kérdező kommentje:
Tudom és érzem azt hogy nem szabad el keseredni mert mindig a remény hal meg utoljára. Nem szabad el keseredni mindig mert ez nem jó.
Tudom hogy rossz ez a várakozás, a minden napi küzdelem de ezeket meg kel tanulunk ezeket kezelni.
2013. máj. 3. 09:19
13/17 anonim 

válasza:

Sziasztok! Hogy vagytok? Nekem el kezdett esni a hőm, úgy hogy most már tuti meg fog jönni.
14/17 TeLány 

válasza:

Mi már buktuk a hónapot... Vasárnap megjött. Ez volt a 12. hónapunk.. El vagyok kenődve :(
15/17 anonim 

válasza:

Sajnálom! Remélem a következő már a te hónapod lesz!
16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is meg jött vasárnap reggel. De nem baj megint új hónap új lehetőség.
2013. máj. 7. 13:26
17/17 anonim 

válasza:

Sziasztok! Nekem is tuti meg fog jönni, már görcsölget a hasam. Sajnos találkozunk a következő ilyen kérdésnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!