Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május 4-5 körül?

Ki nem várja május 4-5 körül?

Figyelt kérdés

Kinek milyen tünete van. Nekem csak mell fájdalom van kb. olyan 1 hete de nem biztos hogy a baba miatt.

Esetleg kinek volt ilyen mint nekem és baba lett.

Ki csinált már tesztet.

Ki hogy érzi magát.

2013. máj. 2. 08:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Pozitív/ negatívak kell lenni.

Mert ha midig bele éljük magunkat abba csak bele betegszünk sajnos velem is ez volt 1,5 évig lelki beteg voltam mert el halt a babám és azok a szörnyű hónapok, várakozások. De már meg tanultam nem csak azért mert van egy kis fiam hanem mert bele törődtem egy idő után.

2013. máj. 3. 09:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Tudom és érzem azt hogy nem szabad el keseredni mert mindig a remény hal meg utoljára. Nem szabad el keseredni mindig mert ez nem jó.

Tudom hogy rossz ez a várakozás, a minden napi küzdelem de ezeket meg kel tanulunk ezeket kezelni.

2013. máj. 3. 09:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Nekem el kezdett esni a hőm, úgy hogy most már tuti meg fog jönni.
2013. máj. 6. 08:27
 14/17 TeLány ***** válasza:
Mi már buktuk a hónapot... Vasárnap megjött. Ez volt a 12. hónapunk.. El vagyok kenődve :(
2013. máj. 6. 10:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Remélem a következő már a te hónapod lesz!
2013. máj. 6. 10:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem is meg jött vasárnap reggel. De nem baj megint új hónap új lehetőség.
2013. máj. 7. 13:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem is tuti meg fog jönni, már görcsölget a hasam. Sajnos találkozunk a következő ilyen kérdésnél!
2013. máj. 8. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!