3 halvány pozitív terhességi tesztem van. Akkor szerintetek terhes vagyok?
Voltam dokinál! Azt mondja kb 8 hetes vagyok! :) szívhang van! Azt mondta minden rendeben! :)))))
Megnéznétek a képet:
Szerintetek minden ok!Kicsit aggaszt hogy elég nagynak látom a szikhólyagot! De gondolom ez ismét az én hülyeségem :) Azért ha vetnétek rá egy pillantást megköszönném!!!
Én úgy tudom, minden teszt használati utasítása felhívja a figyelmet arra, hogy lehet halvány vagy erős is a csík (vagy kereszt), de attól az még pozitív. :)
Gratulálok, remélhetőleg csodaszép hónapok elé nézel.
Egy 34w+1d kismama
Én is 8 hetes kismama vagyok :)
Tegnap voltam másodjára uh-n,de nekem nem adtak még képet :(
Én azon aggódtam,hogy csak 11mm,de már megnyugtattam magam.Holnap megyek a védőnőhöz,uh-ra legközelebb pedig 12 hetesen,de már annyira várom.Azért remélem addigra behozza a méretbeli lemaradást.
Jaj, de örülök, hogy megláttam ezt a kérdést! Nekem is van itthon két nagyon halvány pozitív Predictor tesztem, és pont azon parázunk, hogy 3 nap alatt miért nem lett erősebb. És most látom a képeden, hogy neked is az a leghalványabb! :)
Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!