Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 halvány pozitív terhességi...

3 halvány pozitív terhességi tesztem van. Akkor szerintetek terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A sztori! 2 hónapja nem jött meg a menszim. Előző hónapban csináltam tesztet akkor negatív lett. Most a nem várt után csináltam 2 nappal a romed tesztet. Halvány pozitív. Majd rá 3 napra facelle (rossmann) Halvány de már erősebb. Rá egy napra Predictor early szintén halvány! Vajon most akkor terhes vagyok? Nézzétek el ha hülyeséget kérdezek, de nagyon vágyom a babára és mivel még nem voltam terhes nem tudom mit kellene higgyek. A testekről a kép: [link]

2013. máj. 1. 20:27
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

lehet te is már több vagy mint 8 hét vagy ilyesmi....:) de a tesztek pozitívak, a középső nem is olyan halvány.majd írj mit mondott a doki :)!!!!

2 kisfiú anyuja

2013. máj. 1. 22:45
 12/60 anonim ***** válasza:

Ezek szép pozitív tesztek!Biztos,hogy babás vagy!

Gratula!! :)

2013. máj. 1. 22:49
 13/60 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm aranyosak vagytok. Mindenképp írni fogok hogy mi történt.
2013. máj. 1. 23:12
 14/60 anonim ***** válasza:
gratulálok, szerintem is terhes vagy :)
2013. máj. 2. 07:07
 15/60 anonim ***** válasza:
2 mensi kimaradt amire elment orvoshoz hogy mi lehet a baj a teszt elötte 3 héttel negatív lett. Az orvos mondta hogy kb 5 hetes terhes. Ez volt szeptemberben és neki az utolsó mensije juniusban volt. Csak közben volt egy peteérés (pont a tesztelés körül) ami pont meg is termékenyült. Pontos időt nem is tudtak mondani a szülésre csak méret alapján tippeltek. 2 hetet tévedtek mert annyival elöbb jött 4kg fölötti súllyal szóval tuti időben volt már. Ja és elötte pár hónappal is volt neki olyan hogy kimaradt egy de akkor valószinüleg ciszta lehetett az oka mert aztán erős görcsöléssel megjött neki, akkor több tezstet is csinált de mind negatív volt. Ezért sem tesztelet nagyon akkor mert azt hitte az van mint elötte pár hónappal.
2013. máj. 2. 07:42
 16/60 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm! Már csak azt a pillanatot várom, hogy a doki is megerősítsen benne, hogy baba van a babaházba. Csak tudjátok olyan sok rosszat olvasni, hogy voltak olyanok, hogy 3 halvány pozi teszt és mégsem volt baba. Vagy inkább nem kellene ilyeneket olvasnom ugye? :)
2013. máj. 2. 09:06
 17/60 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki ismét csináltam egy tesztet most. Azon is halványan van. Mondjuk ez már a második vizelet volt ma. De még mindig aggaszt az hogy halvány. Tudom, hogy túlaggódom, csak annyira vágyom rá!
2013. máj. 2. 10:22
 18/60 anonim ***** válasza:
68%
Ne aggódj!! ha van baba és életképes,akkor az meg is marad ne stresszelj!!! Nekem a Predictor hamis pozi volt,de ennél halványabban mutatta a 2.csíkot,szerintem is babás vagy nyugi,és pihenj sokat
2013. máj. 2. 11:25
 19/60 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap megyek dokihoz! Próbálok nem izgulni de nagyon nehéz! remélem minden rendben lesz!
2013. máj. 2. 11:38
 20/60 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! :) Szerintem is babás vagy! Ne tesztelgess mert az csak idegtépő! Én 5 hetes terhes voltam amikor kiderült a pici és csak 8 hetesen kellet mennem orvoshoz 3 hét alatt 10 tesztet csináltam :D mert nem bírtam magammal! mikor meg volt az első pozim az nap még egy másnap még 2 ő utána meg minden héten :D a férjem már elvette a bankkártyám mert mondta ,hogy erre megy el az összes pénzünk :D néha még most is viccelődik nah vegyünk tesztet? de már csak 2 hét van szülésig de még mindig szokta mondani:) írd majd meg mi volt a dokinál!
2013. máj. 2. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!