Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Penteken halvany pozitivat...

Penteken halvany pozitivat teszteltem, nem elso pisibol, es ma elso pisibol, ugyan halvany pozitiv lett az is de csak egy leheletnyivel lett erosebb a pentekitol, szerintetek baj vaj?

Figyelt kérdés
nagyon meg vagyok ilyedve hisz mar sokkal erosebb pozitiv kellet volna hogy legyen,amugy ugyan az a teszt mind a ketto 10-es erosegu!! szerintetek kezdjek aggodni?
2013. ápr. 29. 07:21
 1/4 A kérdező kommentje:
kepet nem tudok fel raknisajnos,nem mukodik a kameras telefonom
2013. ápr. 29. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 3 kisfiam van, de egyiknél sem jutott eszembe többször tesztelni, hogy erősödik-e a csík... most így utólag biztos én is frászt kaptam volna, ha nem erősödik... De gondolom ez nem probléma, minden teszt másmilyen, valamelyik hibás, nem tudja konkrétan mutatni a HCG szint emelkedést, mivel nem ez a feladata. Vérvétel tud ilyen adatot adni. Ha nincs vérzésed, hosszas barnázásod, akkor biztosan jól van a babóca, mégha a teszt nem is erősödik... :o)))))

Szép babavárást! :o))

2013. ápr. 29. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyanígy jártam, mint Te. Időpont miatt hívtam a dokimat, rákérdeztem, hogy ez normális-e, és azt mondta, hogy kár volt tesztelnem még egyet. Ilyen korai terhességnél még nagyon alacsony a HCG, bármi miatt lehetett halványabb a teszt, pl. kevésbé koncentrált vizelet. Amíg nem görcsölök, nincs élénkpiros vérzésem, kár ilyenekkel stresszelni magam.

Még volt 3 db tesztem, a férjem szétvagdosta őket. :)

Minden rendben lesz, ne aggódj. Ha idegeskedsz, többet ártasz a babának!

6 hkm

2013. ápr. 29. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyerkőcnél a 34. 35. napon volt szép erős tesztem.

Most a másodiknál én is egy héttel előbb csináltam, szintén 2 tesztet, és nekem sem olyan erős, de ott a 2 csík.

Ne aggódj!

Minden rendben van! :)

2013. ápr. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!