Mit tegyek, mit tehetek még?
Az butaság,hogy egy e´v eltelte utánn már kell gondolkozni a mesesées megtermékenyítésen.az a legutolsó.
1.5év után kezdik vizsgáli,hogy lehet-e elzáródás,letapadás,vagy méhhel,petefe´szekkel,petevezetövel valami probléma.
Ezeket tudják kezelni,vagy operációval segíteni.
Aztán jönnek a hormontabletták,hormonkezelés,injekcio´za´s,és ha ez mind nemsegi´t,akkor jöhet a mesterséges beültete´s.
Ne idegeskedj.Nekünk is egy év elteltével sikerült a baba.Ne gondolkodj annyit rajta,mert IGEN a pszihé sok mindent befoly´sol.Ezt mindd nekem is orvos mondta,mikor ilyen problémával küzdöttem.azóta 22 hetes vagyok.
fö a nyugalom!!!!És élvezd a szexet,ne kötelesség legyen.Sikerülni fog hidd el!!!!
Szia!
Én is ilyen voltam, mindig a hőmérőt néztem, stresszeltem saját magam, azóta rájöttem, hogy ez az amit nem szabad. Egyszerüen csak szeressétek egymást és ne gondolj a teherbeesésre, meglátod sikerülni fog. Menjetek el valahova, élvezzétek egymás társaságát, pihenjetek és meg lesz az eredménye.
szia.van egy injekció:GYNEVAC nevezetü.van honlapja is:
www.gynevac.hu.nagyon soknak segített már teherbe esni.lényegében annyi,hogy kipucolja a kórokozókat,ami keresztbe tehet neked.sok sikert,szorítok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!