Mit tehetek, ha a férjem nem akar több gyereket, én pedig igen?
Figyelt kérdés
Van már 2 közös gyermekünk, és nekem az előző házasságomból is van, neki is. 3 gyermeket nevelünk. Ennél jobb dolog nincs a világon, és én nem akarom elfogadni, hogy soha többé nem élhetem át a terhesség, szülés élményét és azt az érzést, amit egy gyerek adhat... Már nem vagyok annyira fiatal, de nálam még "beleférne" egy gyerek.2010. nov. 22. 12:37
1/19 anonim válasza:
Pedig kénytelen vagy lenyelni a békát ha nem akarja.
2/19 A kérdező kommentje:
Miért nekem kell lenyelni a békát? Miért én adjam fel az álmaimat?
2010. nov. 22. 12:42
3/19 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem Neked kéne "engedni". Azért van már "pár" gyerek a családban :) Talán érthető hogy az egyik félnek "elég". Megértenélek ha lenne egy gyermek és harcolnál hogy még egyet szeretnél. De így én azt javasolnám Neked kellene engedned és "megállni". Többet ér a boldog házasság és a már így is nagy család nyugalma minthogy harcolj ezért. Szerintem.... Szóval én őt teljesen megértem.
4/19 anonim válasza:
És miért ő adja fel? A te álmaid miért fontosabbak? Innen is nézhetjük. Szerintem elég kompomisszum az hogy már van ennyi gyereketek. Ha nem lenne egy sem akkor még érteném. Azt kéne eldönteni hogy mi a fontosabb, egy gyerek vagy a kapcsolatod. Lehet azért kell neked annyira az az érzés amit a gyerek adhat mert más irányú ambicióid nincsenek, pedig hidd el az is kell.
5/19 anonim válasza:
Mert az egyiknek muszáj... "Miért én?" Nem valami harc ez, hanem párkapcsolat. Mert sokkal rosszabb valamit megtenni amit az egyik nem akar, mint nem meg tenni... Nem tudom érted e, de abban sokkal több konfliktus lehetőség adódhat ha te nem engedsz. Én elfogadnám és hálás lennék a férjemnek, sorsnak, Istennek és mindennek hogy már ennyi gyermekkel is megáldott...
6/19 A kérdező kommentje:
Van itt valaki, aki hozzám hasonló helyzetben van?
2010. nov. 22. 12:48
7/19 anonim válasza:
Szerintem a "kisgyerekek" vagy "babák" vagy "család" rovatban több olyat találsz akinek tulajdonképpen az a kérdése hogy van e még valaki rajta kívül aki 5. gyermeket szeretne?! Ne értsd félre, szép dolog és szívből kívánom a legjobbakat, de az ide írók nagy többsége azzal küzd hogy egyáltalán az első babájával tudjon teherbeesni :( Vagy a másodikkal.... Persze ki tudja :) Csak talán mégis nagyobb szerencsével jársz másik témakörben.
8/19 anonim válasza:
szép dolgo a terhesség ne érts félre, de gondolj bele hogy a férjed keresi a pénzt nem? persze öröm a gyerek meg Te kihordod, megszülöd de aztán ott van még 20 év. Azt irod belefér az idődbe de ha párod öregebb lehet neki már nem. Igy is van 3 gyerek.
+1 ha jól értem. az 4 gyerek. Miért nem lehet elfogadni?
Nem egy van és uristen nem lesz mégegy. Az nem megoldás hogy ha meg nem értünk veled egyet akkor mindjárt "felkapod a vizet" meg van e más is igy.
4 gyerek után ha nem akar a párod akkor nem akar, szerintem igy is szép családot alkothattok:-)
9/19 A kérdező kommentje:
Nemcsak a férjem keresi a pénzt, én is ugyanannyit keresek, mint ő. A 3 gyerek mellett is 8 órában dolgozom! Még soha nem tartott el. Igazatok van, hogy sokan az 1. babáért küzdenek, én pedig nem elégszem meg ennyivel,és azt is megértem, aki azt mondja, hogy 3 gyerek bőven elegendő. De ezek a tények az én érzéseimen és ösztöneimen nem változtatnak...
2010. nov. 22. 13:18
10/19 anonim válasza:
Szia!Szerintem ha van még időd várj egy kicsit ne add föl,én is igy tettem.Nekem is van már 3 gyerköcöm az elöző kapcsolatomból 17,15és 8 évesek,a mostani páronak nincs gyereke és nem is akart soha,egy évvel ez előttig én sem,akkor viszont el kezdtem álmodozni egy kislányról,mondtam neki de hallani se akart róla.Bár nem tudatosan de minden kislányt megnéztem az utcán a tévében,kislány rucikat nézegettem a boltokban és elrángattam az öcsémékhez babázni(nekik akkor született egy lányuk)és képzeld egy idő után a párom is elkezdte nézegetni a babakocsikat,gyereküléseket,pár hónap után ő mondta hogy legyen babánk.Nyáron abba is hagytam a tabit de sajna még nem jött össze a babó.-(Én már nem probálkozom sokáig mert már 37 múltam és nem szeretnék 40 évesen szülni.Te hány éves vagy,hogy azt irod van még időd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!