Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kétségbe vagyok esve nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétségbe vagyok esve nem tudom mit tehetek! Terhes vagyok, végeztem tesztet holnap megyek dokihoz, de a páromat ma megkérdeztem hogy mikor szeretne gyereket? Ő úgy felelt majd 5-6év múlva! Mikor mondjam el?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretném megtartani a babát de ő nem szeretne és tutti ha elmondanám se akarná, én egyszerűen nem birnám a babát elvetetni nem is akarom!!5éve vagyunk együtt 1éve együtt lakunk!!

Én 21 ő 23 éves

2010. ápr. 7. 22:16
1 2
 1/12 Andrewka ***** válasza:
100%

Minél előbb mondd el neki, különben csak rosszabb lesz, mert becsapva érzi majd magát. Az h mi lesz meg kettőtöktől függ. Te ismered a párod h veled marad e ilyen helyzetben vagy inkább lelép.

22/f

2010. ápr. 7. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor holnap mondd el neki mikor otthon vagytok mondd meg neki...Nem szabad ezt késleltetni....de megértem a srácot viszont téged is...
2010. ápr. 7. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony komoly dolog... Szerintem mindenképpen mondd el neki, ha 5 éve tart már akkor valószínűnek tartom, hogy minden rendben van köztetek. Nem jó a titkolózás és ha elvetetnéd biztos lelki trauma lenne számodra. Biztos ő is elgondolkozott már a gyerekvállaláson és én is tudom, hogy már a gondolatához is ahhoz ezer apró dolog kell, de én úgy gondolom meg kell értenie. Én sok sikert kívánok nektek és reméllem jól döntötök 17/F
2010. ápr. 7. 22:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el minél hamarabb...Neked jó a helyzeted viszonyleg 5 éves kapcsi:) és már elég érettek is vagytok a korotok alapján ( jó lehet pár év még nem ártott volna, de azért ilyen korban már nem tragédia szerintem)

Ha velem történne ez szerintem engem elhagyna a párom...főleg ha meg akarnám tartani...

2010. ápr. 7. 22:57
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Mondd el neki. Lehet, hogy simán megbarátkozik a helyzettel, ha már így alakult...
2010. ápr. 7. 23:23
 6/12 anonim válasza:
Ha nem lennénk olyan egzistenciális helyzetben, hogy mindent meg tudjunk adni a gyereknek, akkor simán megkérném az asszonyt h vetessük el. Tele van az ország idióta szarráadósodot fiatalokkal, akiknek saját otthonuk sincs, de gyerek bezzeg van... Természetesen ha minden feltétel adott nálatok, akkor valami más ok miatt nem akarhat még... Én pl hiába szeretnék, a fent leírtak miatt várnunk kell még pár évet. 28/F
2010. ápr. 8. 11:01
 7/12 anonim ***** válasza:
de h lehet, h csak ugy teherbeestél? nem védekeztetek?
2010. ápr. 8. 14:52
 8/12 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki!!És elköltöztem mert ő nem szeretne babát mert nem gondolta teljesen azt hogy én vagyok számára az igazi!!Hát ennyi,nagyon király
2010. ápr. 8. 17:16
 9/12 A kérdező kommentje:
de nem baj egyedül nevelem a gyereket!
2010. ápr. 8. 17:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ami veled történt. Sajnos én úgy látom, hogy ez ma szinte általános a pasiknál, hogy csak addig kell nekik a barátnőjük, amíg megcsinálják a gyereket, felnevelni azt már nem...

És ráadásul mindezt úgy, hogy 5 évet rabolt el az életedből :(

De ha megnyugtat, akkor egyáltalán nem vagy egyedül, nagyon sok ilyen történetet hallottam. Sőt, egyik barátnőm anyukája is pont így szült, és ő azt mondta, amikor egy hasonló eseten voltunk felháborodva, hogy talán jobb ez így, ha egy gyerek egy csonka, de szerető családban nő föl, mintha ott marad és megkeseríti mindenkinek az életét...

2010. ápr. 8. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!