Mit tehetek, ha a férjem nem akar több gyereket, én pedig igen?
Én megértelek Kedves Kérdező.2 évig ,,harcoltam,, és faggattam a férjem,miért nem akar 3.babát. Eleinte nem mondott semmit..aztán ráfogta az anyagiakra..majd az anyósomra,mert az kitérne a hitéből..na ekkor kikeltem magamból! Ha az anyja dönti el,hogy én mennyi gyereket szülhetek,akkor egyikünk mennyen erre, a másikunk meg arra,mert ez nem normális házasság,és kapcsolat.Itt meg ijedt azért rendesen,és egy éjszakát beszélgettünk,és kiderült,FÉLT ENGEM!!!!!!!ÉS NEM KAR ELVESZÍTENI!Nem arra gondolt hogy mert elhagyom,hanem komplikáltak a terhességeim,és veszélyeztetett voltam mind a 2x,fél,hogy elpusztulok!Amiket mondott csak kifogások voltak,mert nem merte bevallani.Együtt sírtunk,és mondta,hogy kér egy kis időt,még1x átgondolja,mert Ő is nagyon vágyakozik a baba után,de erősebb a félelme.Kerestünk egy nagyon jó dokit,majd eldöntöttük KÖZÖSEN hogy akkor belevágunk,és bízunk a legjobbakban./jelzem,soha nem tettem meg volna vele,hogy upsz nem veszem már be a gyógyszert....had jöjjön az a gyerek,mert nekem kell/Ha Ő csak ellenezte volna,akkor belenyugodtam volna..valahogy..nehezen az biztos.Mert nagyon nagy volt a vágyam egy 3. baba után. Most 4 hónapos kismama vagyok Vele! Vannak gondok,szintén veszélyeztetett vagyok....De pozitívan állunk a dolgokhoz! És ez sokat segít! :)
Szóval megértelek, a vágy nem fog teljesen megszűnni neked sem,és én sok szerencsét kívánok,hogy sikerüljön a férjedet meg győznöd! :) Hatalmas Kincsek a Gyerekek! És gyönyörű a NAGY CSALÁD! :)Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!