Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetek, ha a férjem nem...

Mit tehetek, ha a férjem nem akar több gyereket, én pedig igen?

Figyelt kérdés
Van már 2 közös gyermekünk, és nekem az előző házasságomból is van, neki is. 3 gyermeket nevelünk. Ennél jobb dolog nincs a világon, és én nem akarom elfogadni, hogy soha többé nem élhetem át a terhesség, szülés élményét és azt az érzést, amit egy gyerek adhat... Már nem vagyok annyira fiatal, de nálam még "beleférne" egy gyerek.
2010. nov. 22. 12:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
30%
Ja,és ha másnak nem lehet babája akkor ne szüljünk mi se?Vagy hogy is van ez?
2010. nov. 22. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, most még ok, belefér egy gyerek, de egyszer eljön az az idő, hogy nem élheted át többé a terhességet, és a szülés élményét. Meg kell barátkoznod ezzel a gondolattal, már van 3 gyereked, kijutott neked a jó, próbáld elfogadni, hogy a párod nem szeretne többet. Mért neked kell feladni az álmaid? Fordítsuk meg, mért pont őneki kéne engednie? Azért nehezebb úgy bevállalni egy gyereket, hogy nem is akarja annyira, mint nem bevállalni, ha szeretnéd, hisz ott van már 3 gyerek. Nem hinném, hogy ezért megéri harcolni, mert azzal csak még ellenszenvesebb lesz a téma iránt, és pláne nem fogja beadni a derekát, aztán nézhetsz hogy szétmentek, és ott maradsz 3 gyerekkel egyedül. És nemhogy nem lesz 4. még férjed sem lesz.
2010. nov. 22. 14:19
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsónak igaza van,ha a párod végképp nem akarja akkor el kell fogadnod sajnos.Egyébként miért nem akarja?
2010. nov. 22. 14:28
 14/19 A kérdező kommentje:
Én 37 vagyok. Azért nem akar több gyereket, mert már nagyon várja, hogya gyerekeink megnőjenek és ne kelljen velük annyit foglalkozni, lehessen menni ide-oda.
2010. nov. 22. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a férjednek!!! Nehogy az legyen a vége, hogy egyedül menjen "ide-oda"!!!
2010. nov. 22. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Különben miből gondolod hogy a következő gyerek 'elég' lesz? Egyszer el kell fogadnod hogy lassan más korba lépsz.
2010. nov. 22. 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
26%

Én megértelek Kedves Kérdező.2 évig ,,harcoltam,, és faggattam a férjem,miért nem akar 3.babát. Eleinte nem mondott semmit..aztán ráfogta az anyagiakra..majd az anyósomra,mert az kitérne a hitéből..na ekkor kikeltem magamból! Ha az anyja dönti el,hogy én mennyi gyereket szülhetek,akkor egyikünk mennyen erre, a másikunk meg arra,mert ez nem normális házasság,és kapcsolat.Itt meg ijedt azért rendesen,és egy éjszakát beszélgettünk,és kiderült,FÉLT ENGEM!!!!!!!ÉS NEM KAR ELVESZÍTENI!Nem arra gondolt hogy mert elhagyom,hanem komplikáltak a terhességeim,és veszélyeztetett voltam mind a 2x,fél,hogy elpusztulok!Amiket mondott csak kifogások voltak,mert nem merte bevallani.Együtt sírtunk,és mondta,hogy kér egy kis időt,még1x átgondolja,mert Ő is nagyon vágyakozik a baba után,de erősebb a félelme.Kerestünk egy nagyon jó dokit,majd eldöntöttük KÖZÖSEN hogy akkor belevágunk,és bízunk a legjobbakban./jelzem,soha nem tettem meg volna vele,hogy upsz nem veszem már be a gyógyszert....had jöjjön az a gyerek,mert nekem kell/Ha Ő csak ellenezte volna,akkor belenyugodtam volna..valahogy..nehezen az biztos.Mert nagyon nagy volt a vágyam egy 3. baba után. Most 4 hónapos kismama vagyok Vele! Vannak gondok,szintén veszélyeztetett vagyok....De pozitívan állunk a dolgokhoz! És ez sokat segít! :)

Szóval megértelek, a vágy nem fog teljesen megszűnni neked sem,és én sok szerencsét kívánok,hogy sikerüljön a férjedet meg győznöd! :) Hatalmas Kincsek a Gyerekek! És gyönyörű a NAGY CSALÁD! :)Minden jót!

2010. nov. 22. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordított a helyzet.Januárban született a 3.babánk.Apa próbál rábeszélni még egyre.Egyre jobban azt érzem én is,hogy jó lenne még egy.Adj egy kis időt a párodnak hátha meggondolja magát.
2010. nov. 23. 11:15
 19/19 melcsiboszi ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló, ez így tényleg működik-működhet, de máshogy nem. Én 20 éves vagyok, a férjem 47, márciusra várjuk az első babát. Szívem szerint vagy tízet felnevelnék, de ő nem akarja, érthető okokból. Ezért örülhetek, ha még egy babát bevállal majd, és eszem ágában sincs erőltetni, vagy kockára tenni a kapcsolatunkat, pláne, ki tudja, boldogabb lennék-e úgy. És nem akarom a páromat elveszíteni. Úgyhogy szerintem nagyon gondold meg ezt a dolgot, és nem játszd ki őt semmiképpen, ne hozz döntést a háta mögött, mert többet veszíthetsz, mint amennyit nyernél. Nem lehet egyébként, hogy rád tört a kapuzárási pánik, és azért ragaszkodnál még egy babához? És itt igaza van szerintem annak a hozzászólónak, aki írta, hogy ha lenne egy, akkor lehet, hogy szeretnél még egyet, meg még egyet, meg még egyet, és sose lenne megállás. Valamikor nemet kell mondani, és az meg szintén érthető, hogy a párod lassan szeretne visszahúzódni, veled lenni, nem csak gyerekezni. Próbáld meg őt is megérteni, ne csak a saját vágyaiddal foglalkozz!
2010. nov. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!