Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek? Kétségbe vagyok...

Segitenétek? Kétségbe vagyok esve!

Figyelt kérdés
Van már egy 4éves fiam.2éve probálkozunk a kistesóval,de semmi.Az orvos azt mondja,fiatalok vagyunk,próbálkozzunk.Tudnátok ajánlani valami tuti módszert ami bejönne,és összejönne a kistesó??Már nagyon el vagyok keseredve!!!
2013. ápr. 30. 16:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Keress másik orvost, a 2 év az sok vmi nincsen rendben vagy fizikailag vagy szellemileg. (ne értsd félre)

Vagy vizsgáltak már titeket?

2013. ápr. 30. 16:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Még nem!!!Nekem volt 1cisztám,fél éve,de kiműtötték!!
2013. ápr. 30. 16:14
 3/11 anonim ***** válasza:

Görcsösség ki - lazán - lesz, ahogy lesz.

Ezzel a lelkiállapottal egy 3 napos pihenő kettesben (wellness, pl Eger)- gyerek nagyihoz.

Engedd el a témát.

2013. ápr. 30. 16:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Keress másik orvost. Már 1 év után ki kellett volna rendesen vizsgálnia mindkettőtöket.
2013. ápr. 30. 16:16
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak az a baj,hogy már teljesen kivagyok!Ha meglátok gy trhes nőt szivem szerint bőgnék.Minden hónapba göcsbe van a gyomrom hogy megjön e vajon..:(

Esetleg recept nélkül kapható gyógyszert nem tudtok ajánlani??

2013. ápr. 30. 16:17
 6/11 anonim ***** válasza:
a 3 -at tedd,ne gyógyszert. A görcsös akarat leblokkol!- biztos hallottál már olyanról - nem ritka!- hogy örökbefogadtak vagy mest.megterm. - és utána féléven belül lett természetes úton baba. Neked ott a fiad- igazán nem lenne szabad ilyen görcsös akarattal ezt!
2013. ápr. 30. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Mire ajánljunk gyógyszert, ha azt sem lehet tudni, hogy mi a probléma oka? Vannak különböző gyógynövények, homeopátiás szerek, amik segítik a női szervezet működését (pl. barátcserje és hasonlók), de ezek alapvetően néhány problémára jók, és csak ha kicsi a gond, semmi értelme bármivel is próbálkozni amíg nem tudod mi az oka annak, hogy nem esel teherbe.

Mint azt többen írták, keress egy másik orvost, aki komolyan veszi a problémát, és első körben csinál hormonvizsgálatokat. Lehet hogy csak egy icipici hormonális gond van ami könnyen orvosolható. Ha meg nem akkor tovább vizsgál.

2013. ápr. 30. 16:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha elmentek orvoshoz kivizsgálásra, akkor az könnyíteni fog a lelkeden, hiszen ismét tesztek egy lépést a baba irányába.

Itt nem tudunk gyógyszert ajánlani, felelőtlenség is lenne, nem is segíteni.

Van számtalan orvosi szer ilyen helyzetekre, de hogy neked melyik való, azt az orvos el fogja tudni dönteni. De ne ahhoz a dokihoz menj, aki még 2 év után is ilyen süket dumával jön, hogy fiatalok vagytok.

2013. ápr. 30. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is a kivizsgálást javasolnám első körben. Jobb tudni, ha valami nem oké, plusz segítenek is, és nem csak örlődsz, hogy miért nem sikerül.

Esetleg a méhpempőt próbáltad? Nekem az első babámnál sok év sikertelenség után a méhpempős hónapban sikerült, a másodiknál rögtön elkezdtem enni, mikor szerettük volna a tesót, és elsőre összejött.

De a legfontosabb: Nyugi! Az idegeskedés nagyon sokat árt!

Minden jót! :)

2013. ápr. 30. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Ovutesztelj! Segit beloni a peteeres napjat. Fertinet.hu-rol tudsz rendelni olcson. Megbizhato, nekem bevalt!
2013. ápr. 30. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!