Segitenétek? Kétségbe vagyok esve!
Keress másik orvost, a 2 év az sok vmi nincsen rendben vagy fizikailag vagy szellemileg. (ne értsd félre)
Vagy vizsgáltak már titeket?
Görcsösség ki - lazán - lesz, ahogy lesz.
Ezzel a lelkiállapottal egy 3 napos pihenő kettesben (wellness, pl Eger)- gyerek nagyihoz.
Engedd el a témát.
Csak az a baj,hogy már teljesen kivagyok!Ha meglátok gy trhes nőt szivem szerint bőgnék.Minden hónapba göcsbe van a gyomrom hogy megjön e vajon..:(
Esetleg recept nélkül kapható gyógyszert nem tudtok ajánlani??
Mire ajánljunk gyógyszert, ha azt sem lehet tudni, hogy mi a probléma oka? Vannak különböző gyógynövények, homeopátiás szerek, amik segítik a női szervezet működését (pl. barátcserje és hasonlók), de ezek alapvetően néhány problémára jók, és csak ha kicsi a gond, semmi értelme bármivel is próbálkozni amíg nem tudod mi az oka annak, hogy nem esel teherbe.
Mint azt többen írták, keress egy másik orvost, aki komolyan veszi a problémát, és első körben csinál hormonvizsgálatokat. Lehet hogy csak egy icipici hormonális gond van ami könnyen orvosolható. Ha meg nem akkor tovább vizsgál.
Ha elmentek orvoshoz kivizsgálásra, akkor az könnyíteni fog a lelkeden, hiszen ismét tesztek egy lépést a baba irányába.
Itt nem tudunk gyógyszert ajánlani, felelőtlenség is lenne, nem is segíteni.
Van számtalan orvosi szer ilyen helyzetekre, de hogy neked melyik való, azt az orvos el fogja tudni dönteni. De ne ahhoz a dokihoz menj, aki még 2 év után is ilyen süket dumával jön, hogy fiatalok vagytok.
Én is a kivizsgálást javasolnám első körben. Jobb tudni, ha valami nem oké, plusz segítenek is, és nem csak örlődsz, hogy miért nem sikerül.
Esetleg a méhpempőt próbáltad? Nekem az első babámnál sok év sikertelenség után a méhpempős hónapban sikerült, a másodiknál rögtön elkezdtem enni, mikor szerettük volna a tesót, és elsőre összejött.
De a legfontosabb: Nyugi! Az idegeskedés nagyon sokat árt!
Minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!