Kétségbe vagyok esve! AMH (anti müller hormon) nem túl jó? Valaki meg tud nyugtatni?
Kicsit magasabb lett az FSH értékem, ezért az endodoki kérte, hogy nézzünk egy ilyen vizsgálatot. Ma jött meg az eredmény, 1.8 lett. Úgy tudom, hogy egy alatt már elég necces lehet, nekem meg nagyon közel van ahhoz. A felső érték 14 körül van, de nekem sajna az egyhez közelít. Szerintetek?
Volt már egy ehhez kapcsolódó kérdésem, csak akkor még nem jött meg az eredmény:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek előre is, aki hozzá tud szólni.
Szerintem az 1.8 nem gáz. A referencia tartományban van (0,44-12). 0,44 ami alacsony választ mutat, 0,21 alatt van gáz.
Ahhoz képest a z 1,8 fényévekre van! Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy a kisebb értékhez közelít. Az okos statisztikusok ezt még bőven jónak számolták ki, mikor megálmodták a referencia tartományt.:) Szóval fel a fejjel!
Amúgy mennyi idős vagy?
Köszönöm!
30 éves vagyok.
Az AMH a korai petefészek kimerülést mutatja! Kizárt, hogy 30 évesen kimerüljön a petefészked!
Szóval jó babásodást!
Szia, így ismeretlenül is szeretnélek bíztatni a személyes tapasztalatommal.
Nekem 0,1 alatti értéket mutatott az AMH, a karai petefészek kiürülés jelének titulálták és azt mondta a doki, hogy nincs értelme stimulálni (lombikhoz), mert nincs mit. Elindítottuk az örökbefogadást... de közben bizakodtam... egészségesen táplálkoztam, mozogtam, imádkoztam... és legbelül nem adtam fel... és Csodák igenis vannak, mert SPONTÁN hármasikrekkel áldott meg a JóIsten :) Már 9 hónaposak a kicsi drágáim :)
Szóval kitartás és soha ne add fel!!!!!!!!!
Szia, köszönöm :)
a legjobb az egészben, hogy itt szuszog azóta mellettem a négy hónapos kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!