természetesen igen, én örültem volna ha ilyen kis korkülönbséggel lehet gyerekem.
2013. ápr. 28. 22:09
13/22 anonim válasza:
A 3 hónapos lányom szoptatása alatt így lettem terhes 39 évesen. Nálunk a család aggódott, hogy nem lesz-e túl megterhelő nekem így gyors egymásutánban. Vállaltuk, nem volt semmi gond, így lett ő a negyedik gyerkőc. Ma már egyetemista:)
2013. ápr. 28. 22:11
14/22 anonim válasza:
Nekem is ez a szitu volt,ráadásul császár után.Volt kockázata,de nem volt kérdés,hogy igen.
2013. ápr. 28. 22:44
15/22 anonim válasza:
Megtartanám. hidd el, az első fél év úgy is durva, ha másfél vagy két év van közöttük. Egyszerűen a két kisgyerek mindennapos ellátása miatt. aztán összenőnek. nálatok legalább ez még hamarabb fog bekövetkezni, így kevesebbet szívsz (mondjuk az elején meg picit jobban).
Ha így álltok hozzá a tesókához, minden biztosított, nekem eszembe sem jutna az abortusz, tönkre mennél bele...
2013. ápr. 29. 04:02
16/22 anonim válasza:
Természetesen én megtartanám még most is,hogy 2 van igaz a kicsi 1 éves lesz,de csak 5 év múlva akarunk tesót ha....igen nehéz két kicsivel,de nekem most nehezebb éppen járni tanul :)))
2013. ápr. 29. 06:14
17/22 anonim válasza:
Nekem 6 hónapos volt a picim, mikor terhes lettem a harmadikkal. Császáros voltam, így volt egy kis para. De megtartottuk, nem volt semmi gond. Az első pár hét nehéz. :D
2013. ápr. 29. 07:07
18/22 anonim válasza:
igen, megtartanam, nem lenne kerdes. Mi egyebkent kis korkulonbseget terveztunk, de sajnos nem igy alakult 3 vetelesem volt egy egeszseges konnyu terhesseg utan. Igy min 4.5 ev lesz a korkulonbseg ha most IVF-el osszejon vegre.
2013. ápr. 29. 07:51
19/22 anonim válasza:
Mi a lehető legkisebb korkülönbséget szerettük volna, így természetesen megtartanám.
6 éves, 10 hónapos fiúk anyukája, 13 hkm
2013. ápr. 29. 09:53
20/22 anonim válasza:
Ahogy nézem, szinte mindenki megfeledkezett a fogigátló melletti terhesség kérdéséről. Ezen végképp nem érdemes paráznod, mert semmi baja nem lesz a babának tőle (ha valóban terhes lennél)
Amikor nálunk kiderült, hogy hipphopp 4 gyerekes szülők leszünk, tudatosan úgy alakítottuk a háztartást, hogy nekem minél kevesebb munkám legyen vele. 1 évig járt hozzám egy fiatalasszony hetente kétszer takarítani, és vasalni. Aztán már meg tudtam oldani egyedül is, nem volt olyan vészes...:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!