Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nemrég barátommal együtt voltunk, ez volt az első alkalom, de nem volt tényleges aktus, csak próbálkozás. Valószínűleg a szűzhártyám sincs már meg. Érdeklődnék, hogy ilyen esetben mennyi a valószínűsége, hogy teherbe estem? Az előváladék mikor távozik? Illetve hogyan lehet terhességi teszttel ellenőrizni, ha nem rendszeres a havi vérzésem? A válaszokat előre is köszönöm!

2013. ápr. 26. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:

az előváladék bármikor távozhat, ha a barátod izgalmi állapotba kerül

terhességi tesztet az aktus után legkevesebb 14 nappal érdemes végezni reggeli vizeletből

amúgy pedig ajánlom az óvszert, terhesség és nemi betegség kivédésére is alkalmas, nagyon hasznos találmány, sokkal jobb használni, mint minden menstruációig parázni, hogy esetleg bekövetkezett a terhesség

az esély megjósolhatatlan, védekezés nélkül kb. 30-35%.

az első alkalommal is teherbe lehet esni, ezt jobb, ha tudod

2013. ápr. 26. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:
csak probalkozas volt?? A baratod beled elvezett?? Mert ha nem akkor kevesebb, de van esely ra h terhes vagy.
2013. ápr. 26. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem bennem ment el, csak próbálta átszakítani a szűzhártyám, mivel fájt, abbahagytuk, de valószínűleg sikerült átszakítani, mert később véreztem.
2013. ápr. 26. 14:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy több próbálkozás is kell még, nekem is csak harmadjára szakadt át teljesen. :o)

Viszont ha még nem akarsz babát, akkor védekezni kellene...

Első jól leírta, aktus után két héttel teszt.

2013. ápr. 26. 14:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg most nem lesz semmi bajod ettől, de a jövőre nézve NE engedj péniszt védekezés nélkül a hüvelyedbe, mert legközelebb talán nem lesz szerencséd!
2013. ápr. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!