Hormonvizsgálattal kapcsolatban egy kérdés?
Ma voltam elsőnek hormonvizsgálaton. Tegnap kaptam rá két beutalót, amiből az egyiket kellett felhasználnom.
Viszont én a ciklus 6. napján vagyok ma.
A dokim szerint nem gond, a második vérvételre a ciklus 21-22. cn. napján menjek. Ezt mondta.
34-36 cn naposak a ciklusaim.
Nem gond, hogy a 6. cn napon voltam? Nem fog ettől fars eredményt adni a vérvétel?
Valamint az sem baj, ha peteérés előtt vagy aznap megyek vérvételre?
Ennek nem az lenne a lényege, hogy peteérés után milyen értékek vannak?
hát egy 34-36 napos ciklusnál azért a 21. napi vérvétel korai sztem. Ott progiszintet néznek, és abbók következtetnek, hogy volt-e PÉ.d
Sztem egy pár nappal menj később.
Én úgy tudom, hogy a ciklus 2-3. napján kell menni hormonvizsgálatra. De a dokid biztosan tudja mit csinál.
A 6. napon így egy-két érték már emelkedettebb értéket mutathat, de ezt ő majd gondolom beleszámítja. Nekem is változó hosszúságúak a ciklusaim de nekem azt kérték, hogy próbáljam betartani a 20-21. napon a 2. vérvételnél. Ha nem mutat peteérést, akkor UH-követés javasolt, aminél biztosan megmondják majd, hogy mikor menj a második vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!