Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hormonvizsgálattal kapcsolatba...

Hormonvizsgálattal kapcsolatban egy kérdés?

Figyelt kérdés

Ma voltam elsőnek hormonvizsgálaton. Tegnap kaptam rá két beutalót, amiből az egyiket kellett felhasználnom.

Viszont én a ciklus 6. napján vagyok ma.

A dokim szerint nem gond, a második vérvételre a ciklus 21-22. cn. napján menjek. Ezt mondta.

34-36 cn naposak a ciklusaim.

Nem gond, hogy a 6. cn napon voltam? Nem fog ettől fars eredményt adni a vérvétel?

Valamint az sem baj, ha peteérés előtt vagy aznap megyek vérvételre?

Ennek nem az lenne a lényege, hogy peteérés után milyen értékek vannak?

2013. ápr. 25. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
a ciklus elején lévő hormonok is épp iylen fontosak. Utána azt nézik egyáltalán volt-e peteérés vagy hogy van e megfelelő hormonális háttér egy teherbeeséshez.
2013. ápr. 25. 15:43
 2/4 anonim ***** válasza:

hát egy 34-36 napos ciklusnál azért a 21. napi vérvétel korai sztem. Ott progiszintet néznek, és abbók következtetnek, hogy volt-e PÉ.d

Sztem egy pár nappal menj később.

2013. ápr. 25. 16:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 21 nap körül nézték ennél hosszabb ciklusra. Nekem van is időben peteérésem csak a ciklus második fele csúszik meg.
2013. ápr. 25. 17:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy a ciklus 2-3. napján kell menni hormonvizsgálatra. De a dokid biztosan tudja mit csinál.

A 6. napon így egy-két érték már emelkedettebb értéket mutathat, de ezt ő majd gondolom beleszámítja. Nekem is változó hosszúságúak a ciklusaim de nekem azt kérték, hogy próbáljam betartani a 20-21. napon a 2. vérvételnél. Ha nem mutat peteérést, akkor UH-követés javasolt, aminél biztosan megmondják majd, hogy mikor menj a második vérvételre.

2013. ápr. 26. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!