Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultrahanggal kapcsolatban valaki?

Ultrahanggal kapcsolatban valaki?

Figyelt kérdés

Elöljáróban annyit,hogy nem vagyok terhes, de gondolom itt vannak a legtapasztaltabbak:)

Holnap fogok menni a nőgyógyászhoz alhasi fájdalommal, ami kisugárzik a szeméremtestbe. Úgy gondolom,hogy ultrahangot fog csinálni. Nem tudom hüvelyit vagy hasit. Sosem voltam még ultrahangon, vagyis egyszer egy mellultrahangon. Most a hasihoz tele hólyag kell,mint mikor pl. a vesét, hólyagot nézi? Látja a más szerveimet is,vagy ez külön csak a női szervekre koncentrálódik? A hüvelyihez meg úgy tudom üres kell. Akkor most mit csináljak? Félig töltsem meg ? :) Meg hasi előtt enni sem szabad állítólag.Segítsetek,légyszi:)

2013. ápr. 22. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Hívd fel a nőgyógyászt, szerintem teli hólyaggal kell menni, én voltam egyszer sima nőgyógyászati UH-n, teli hólyag kellett.
2013. ápr. 22. 13:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha hüvelyi lesz max kimész pisilni. :)
2013. ápr. 22. 13:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Én terhes vagyok, mikor megyek uh-ra nekem mindig azt mondják telt hólyaggal menjek, és soha nem mondták még, hogy ne egyek uh előtt, sem hasi, sem hüvelyi uh-nál. Ugyanúgy egyél, mint máskor. Az uh minden mást lát, ami a méh körül van, pl belek, kismedence.
2013. ápr. 22. 13:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké, akkor sztem teli hólyaggal megyek, max kimegyek, ha kell:d

Köszönöm

2013. ápr. 22. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én mindig teli hólyaggal megyek és álltalában ha hüvelyi uh-t csinálnak akkor mnidig elküldenek elötte pisilni
2013. ápr. 22. 14:12
 6/10 anonim ***** válasza:

a hasi UH-nál teli hólyag kell, a hüvelyinél üres hólyag.

Menj telivel és ha mégis hüvelyi lesz, akkor elszaladsz pisilni :)

2013. ápr. 22. 14:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) A teli mégis mennyire legyen teli? Totál???
2013. ápr. 22. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, hogy annyira, hogy majdnem bepisiljek. Szóval minél telibb. Egyszer elmentem kb félig teli hólyaggal, addig kellett ülnöm és innom az üdítőket amíg majd be... :)
2013. ápr. 22. 14:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Na, ma voltam, hüvelyi uh-t csinált, de nem mondta, hogy menjek el pisilni, habár félig volt tele csak. Az viszont nagyon érdekes érzés volt,mikor az uh készülékkel bökdösött, azt hittem szembepisilem:D
2013. ápr. 24. 13:03
 10/10 A kérdező kommentje:

vagyis tegnap, bocsi:)

köszönöm a segítségeteket:D

2013. ápr. 24. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!