Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ir-esek! Nektek is volt ilyen?

Ir-esek! Nektek is volt ilyen?

Figyelt kérdés

Nem birok enni. Ha mégis erőltetetten megeszem az ételt akkor vagy kihányom, vagy ha benn marad akkor 2-3 órán keresztül folyamatosan émelygek.

Február 5 óta szedem a Letroxot, és március 26-ota pedig a meforalt. Már 7 kg-fogytam.

Terhes tuti nem vagyok!

2013. ápr. 25. 13:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem, hogy ebéd után fél órán belül hasmenésem van egészen estig! Dokihoz csak 2 hét múlva tudok visszamenni. Nagyon megköszönném a véleményeteket vagy a tapasztalataitokat!
2013. ápr. 25. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a meforal lesz a hunyó! Nekem is volt hasonló, hasmenés főleg. Menj orvoshoz
2013. ápr. 25. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. ápr. 25. 14:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia én is a meforalt kezdtem el szedni több mint 2 hete és folyamatosan megy tőle a hasam! Én gyógyszer cserét fogok kérni mert ez így nem normális!Émelygés néha nálam is van esténként!
2013. ápr. 25. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként azt javasolták, hogy ha megy a hasam a meforaltól, akkor felezzem az adagot. Szóval vagy tört ketté a tabit vagy szedj kevesebbet. Hozzá kell szokatni a gyomor-bélrendszert.
2013. ápr. 25. 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az a baj, hogy én alapból felet eszek reggel és este. Semmi bajom nem volt eddig tőle csak 3-4 napja jelentkeztek a tüneteim.
2013. ápr. 26. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
4 es válaszoló vagyok nekem napi fél szemmel kellet kezdenem 4 napig aztán 4 napig napi 1 szem aztán 4 napig napi 2 szem kellet volna de már az első nap mikor be szedtem a fél szemet ment a hasam tőle és a napi 3 szembe még bele sem mertem kezdeni így is van úgy hogy napi 5-7* járok miatta a wc re....
2013. ápr. 26. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
sziasztok. a meforaltól lehet,én 1 éve szedem.Az első 3 hónapba nekem is sokszor volt hasmenés,aztán elmúlt. De nekem a dokim elfelejtette mondani,hogy fokozatosan építsem fel.Az elején nekem is volt hipózás,és émelygés,d e aztán elmúlt. A szervezetnek meg kell szoknia a gyógyszert. Kitartás. Ja és a meforal akkor is okozhat hasmenést,ha olyat eszel,amit nem szabad.Cukros dolgok pl.. Tartani kell mellette a mozgás és diétát is.én 1 év alatt sokat javultam így.
2013. ápr. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!