A gyógyszer abbahagyása után mennyi idővel estél teherbe?
Sziasztok!
Olyan érdekes olvasni, hogy valaki egy szemet kihagy, és máris beüt a krach.
Valaki meg tudatosan abbahagyja, de csak hóbnapokkal, sőt akár évekkel később esik teherbe.
Én márciusban hagytam abba, és abban reménykedtem, hogy rögtön terhes leszek. Nem lettem...
Most bízok a második hónapban.
(Pedig több helyen olvastam, és az orvosom is mondta, hogy már olyan alacsony a mai gyógyszerek hormon tartalma, hogy nincs már az a pár hónapos kiürülési időszak.)
Kiváncsian várom, hogy kinek hogyan alakult. :)
Júniusban jött össze??? Hát, akkor neked nemrég született meg a kisbabád!! :)
Sok boldogságot nektek!
Köszi a választ!
Kedves #3, az egy hónappal később azt jelenti, hogy a menzeszed után durván 2 héttel (tehát az első peteérésnél) teherbe estél?
Mázlista... Köszi, hogy írtál! :)
Fél évvel később jött össze, bár 5 hónapig csak hazárdíroztunk, de a 6. hónapban használtam ovulációs tesztet, és egyből összejött.
Bár hozzátartozik, hogy mikor abbahagytam, mindenféle mellékhatások jöttek elő, cisztákkal éjszakai ügyelet, szivárgott az előtej a mellemből, szóval orvostól orvosig mászkáltunk hónapokig. És mindenhol azt kaptam, hogy nem találtak semmit, amiatt lehet, hogy abbahagytam a gyógyszert!!!
Úgyhogy persze, alacsony a hormontartalom, de azért egy egészséges hormonháztartást plusz hormonokkal bombáznak, annak igen is van hatása, az abbahagyását követően is!!!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!