Mikor "ideális" gyereket vállalni? Főleg a férfiak életkorára gondolok!
a férfiak szerintem bő 30fölött érnek meg,úgy isten igazából.
Mi hamar vállaltunk babát. Én 19 voltam,ő 26.
de sokszor látom rajta,hogy lehet várni kellett volna vele az ő szemszögéből. Mert sokszor elég furcsán veszi az akadályokat.
Én 22 évesen szültem a fiamat, a párom 32 volt. Terveztük a babát és örültünk is, de azt hiszem nem voltunk még rá teljesen felkészülve. Imádja a fiát, odáig van érte, mindent megad neki. Most ismét babás vagyok 8 év után, én 30, ő 40 éves. Valamiért egész terhesség alatt jobban aggódtam, jobban várom a végét, és a páromon is látom, hogy teljesen be van sózva, már hetek óta, hogy mikor láthatja meg a fiacskáját. Azt hiszem én is most nőttem fel az anyaságra, de ez mindenkinél másképp alakul.
38 hetes pocakos
30 fölött egy férfinak. Nőnek szerintem huszonévesen, ha olyan a természete.
44/N
nem véletlen mondták régen: ideális életkor a pároknak:
Nő= (Férfi évei/2)+7
Persze, most másképp megy, de aki huszonévesen lesz apa, nem elég nyugodt még, és félő, hogy 40 évesen eszébe jut, hogy ő most akar élni.A nő más.
Vannak kivételek, van aki már 20 évesen apának való, de ez azért ritka. Ráadásul a férfinek még inkább ott van hogy amunkájában és az anyagiakban sikeresnek kell lennie, és ha már letett valamit az asztalra, aztán jobban tud örülni a gyereknek. H atúl fiatalon lesz apa, félő, hogy úgy nőnek fel a gyerekei, hogy csak aludni látja őket, s később ezt bánni fogja.
Pl. Kóbor Jánosnak szerintem ez a késői baba ajándék. 60 valahány évesen,, ezzel tud csak foglakozni igazán, mert olyan hivatása-élete volt.
Semmiképp ne beszéld rá a párod, még csak távolról sem, inkább óvd az apaságtól még!
44/nő, 21 évesen szültem, tizenéves korukban váltam, most a 44 éves párommal, kinek tini lánya van, vállalnánk még közös gyereket. Az exférjem kallódik valahol, és a gyerekeit évekre elveszitette volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!