Férfiak! Milyen az ideális nő számotokra?
Hogy lehetne ezt szavakba önteni? :)
Persze, hogy legyen kedves, okos, szép, vicces, csinos, ápolt..
De soha nem tudhatja az ember, kiből lesz tökéletes partner számára. Ezért se lehet leírni. Max azokat az általánosságokat, amiket fent felsoroltam.
Akinek van egyénisége, és nem a férfitól függ, ill. életcélja túlmutat a legújabb körömlakkokon és frizurákon. Ne utasítsa el a férfi hobbijait/dolgait, de ne is akarjon beleokoskodni azokba. És legyen jó melle.
29F
Nekem is, mint minden ffi-nak fontos az első benyomás, de az nem azt jelenti modell alkat legyen - de normálisan nézzen ki. Személy szerint nem szeretem a túlzott sminket, a természetesség tetszik.
Ne öltözzön kirívóan, de legyen elegáns, tiszta- inkább erkölcsösséget sugározzon, mint utcanősen nézzen ki.
Belső:Mindenképpen legyen okos, -úgy értem hozzám illően, mert ha túl nagy a különbség, nem tudunk beszélgetni és akkor nincs meg ez a fajta kapcsolat ami hosszú távon létszükséglet.
Mosolyogjon, legyen kellőképpen vicces, kedves.Ha nem túl házias, az sem baj, ha akarja az alapokat úgyis megtanulja, csak legyen benne szándék :)
Ne legyen maximalista, tisztaságmániás - jobb az arany középút és nem kergetjük egymást őrületbe :)
Ne legyen veszekedős, de tudjon érvelni. Egy kapcsolatban mindent meg kell időben beszélni, úgyhogy ne nyeljen, hanem értelmes módon tudjon érvelni. Senki nem hibátlan, tehát minden kapcsolatban van erre bőven mód. :)
Még folytathatnám,.. egy utolsót még: érezzen rá, mikor van a ffi-nak olyanja, hogy kicsit jobb békén hagyni, tehát ne másszon rá mindenáron, ne telepedjen rá lelkileg- néha jó az egyedüllét, az ember jobban fel tud dolgozni helyzeteket.Utána látni fogja, megérte . :)
Legfontosabbat ne hagyjam ki, szeressen és én szeressem. :)
Jééé, teljesen olyat írtam volna, mint "ma 06:14".
Még annyit, hogy egy ideális nő sokféle (mindenféle?) élethelyzetben tud odaillő módon viselkedni. Tudja, hol, mikor és kinek van szüksége a megértésére, az empátiájára, kivel lehet szórakoznia, és kivel nem szabad kapcsolatot ápolni. (Persze, ennek a férfiakra is igaznak kéne lenni.) A lényeg, hogy tudja kezelni a saját kapcsolatait, ne legyen kiszolgáltatott kapcsolatoknak, érzéseknek, hangulatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!