Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg nem gyakori, hogy...

Tényleg nem gyakori, hogy első alkalommal összejöjjön a baba? Ti hogy voltatok ezzel?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy nem gyakori, hogy az első hónapban összejön a baba. Ugyan mi nem terveztünk babát, úgymond véletlen "baleset" volt a dolog aznap este, de nagyon reménykedek benne, hogy összejön most. Holnap reggel csinálom az első tesztet:) Ti hogy voltatok ezzel?

2013. ápr. 21. 21:45
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Én Mindenkit felpontoztam, úgyhogy én tuti nem voltam:)

A hír annyi, hogy megjött... így tuti nem vagyok terhes:(((

2013. ápr. 24. 14:37
 32/38 A kérdező kommentje:

Aki meg lepontozott Téged, azzal ne foglalkozz. Fantasztikus dolog, hogy megtörtént Veled olyan, ami másoknak lehet, hogy csak több hónapos próbálkozással sikerült!

Minden gyermek egy csoda:)

Remélem egyszer én is átélhetem :(

2013. ápr. 24. 14:38
 33/38 anonim ***** válasza:

Köszi..

És sajnálom hogy megjött remélem mihamarabb sikerül a baba ne add fel!!!rj majd mizus sok sikert a köv honapban!!!

2013. ápr. 24. 15:51
 34/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. ápr. 25. 10:30
 35/38 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de azért ne bánkódj, fedezd fel a dolog jó oldalát:

1. legalább biztosan tudjátok, hogy készen állnátok a családalapításra, most valóban neki lehet állni a tervezésnek

2. felkészültebben gyúrhattok a babára, pl. szedhetsz vitaminokat, és úgy alakítjátok az életmódotokat, hogy a megfogant baba a kezdetektől jól érezhesse magát a pocóban

2013. ápr. 25. 11:34
 36/38 anonim ***** válasza:
hát nálunk 1 éve és még semmi... nem mindnekinek jön össze egyszerűen szerintem éppaz hogy most már egyre ritkább az hogy mindkét fél egészséges minden szempontból valami bibi van.De erre ott vannak a vizsgálatok! azzal nem csináltok bajt ha kivizsgáltatjátok magatokat.Plusz vitamin kúrák sok-sok.
2013. máj. 16. 07:23
 37/38 anonim ***** válasza:
Mi voltunk andrológusnál mert másfél évig nem jött össze a baba.Azt mondta,hogy 5naponta szeretkezzünk,akkor a leg erősebb a sperma.Így tettünk,a leg első alkalom után terhes lettem.Sok sikert kívánok.
2013. máj. 16. 08:47
 38/38 anonim ***** válasza:
Másodjára is elsőre összejött..))Most teszteltem egy pozit!!!:-)))))))))))))
2013. máj. 18. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!