Tényleg nem gyakori, hogy első alkalommal összejöjjön a baba? Ti hogy voltatok ezzel?
hallottam olyat h normálisan menstruált és csak a 4. hónapban tudta, hogy babát vár...
De nagyon remélem hogy nem jön meg, hiszen eléggé félek ettől... Nekem nem lenne olyan szerencsém, hogy úgyis összejön a baba.....
Viszont megcsináltam a tesztet és csak 1 vonalam lett :(((
Annyira szomorú vagyok most... pedig még nem jött meg, ezek szerint csak késik...... Annyira reménykedtem...
Ne haragudj, de nem értem: most akkor akartok gyereket vagy sem? Azt honnan tudod, hogy a párod nagyon termékeny?
Nekünk a 7. hónapban maradt ki a mensi, de mi nem számolgattunk, nem naptáraztunk, nem hőmérőztünk csak együtt voltunk védekezés nélkül.
Első nap nekem is negatív lett, aztán már vártam 3at, mert nem akartam újra csalódni - akkor egyértelműen pozitív lett. Ne tesztelj, csak 2-3 nap múlva, ha addig sem jön meg.
Drukkolok! :-)
Nem terveztük, hogy most akkor legyen babánk, viszont amikor megtörtént az a bizonyos "baleset", akkor viszont örültünk, hogy esélyes lehet.
Onnan tudom, hogy mondta:)
Köszönöm szépen, ez egy nehéz hét lesz úgy látom...
Na van valami hir???
Ja csak azt nem értem ki a fene pontozott azért le mert nekünk elsőre sikerült??((ezt nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!