Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg nem gyakori, hogy...

Tényleg nem gyakori, hogy első alkalommal összejöjjön a baba? Ti hogy voltatok ezzel?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy nem gyakori, hogy az első hónapban összejön a baba. Ugyan mi nem terveztünk babát, úgymond véletlen "baleset" volt a dolog aznap este, de nagyon reménykedek benne, hogy összejön most. Holnap reggel csinálom az első tesztet:) Ti hogy voltatok ezzel?

2013. ápr. 21. 21:45
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
az inkább kizáró ok. nagy az esélye, h akkor nem fogant meg a baba, ezért is jött meg. illetve ha megfogant és mégis vérzel, az nem túl jó jel, bár kétségkívül előfordulhat ilyen is és nem feltétlenül lesz baj belőle
2013. ápr. 21. 22:58
 22/38 A kérdező kommentje:

hallottam olyat h normálisan menstruált és csak a 4. hónapban tudta, hogy babát vár...

De nagyon remélem hogy nem jön meg, hiszen eléggé félek ettől... Nekem nem lenne olyan szerencsém, hogy úgyis összejön a baba.....

2013. ápr. 21. 23:02
 23/38 anonim ***** válasza:
Nekem 4 gyerekemből 3 egyetlen egy alkalomból sikerült ráadásul hivatalosan nem is középidőben amikor elvileg a peteérés van...a férjem mondta is hogy mi ilyen szupertermékenyek vagyunk. A cél végülis ennyi baba volt de most már feltettek egy spirált, hogy biztos ne csússzon hiba semmibe.
2013. ápr. 22. 06:49
 24/38 A kérdező kommentje:
Azért gratulálok a gyerekekhez:)
2013. ápr. 22. 07:06
 25/38 A kérdező kommentje:

Viszont megcsináltam a tesztet és csak 1 vonalam lett :(((

Annyira szomorú vagyok most... pedig még nem jött meg, ezek szerint csak késik...... Annyira reménykedtem...

2013. ápr. 22. 07:07
 26/38 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekem januárban fogant,4év és1hét különbséggel.Az elsö 1.5év próbálkozás után fogant,már nagyon vártuk.A második a legelső nem védekezés után,véletlen baba.Ő most 14hetes pocaklakó.:-)
2013. ápr. 22. 08:56
 27/38 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem: most akkor akartok gyereket vagy sem? Azt honnan tudod, hogy a párod nagyon termékeny?

Nekünk a 7. hónapban maradt ki a mensi, de mi nem számolgattunk, nem naptáraztunk, nem hőmérőztünk csak együtt voltunk védekezés nélkül.

Első nap nekem is negatív lett, aztán már vártam 3at, mert nem akartam újra csalódni - akkor egyértelműen pozitív lett. Ne tesztelj, csak 2-3 nap múlva, ha addig sem jön meg.

Drukkolok! :-)

2013. ápr. 22. 09:42
 28/38 anonim ***** válasza:
Sajnos Én nem az első hónapban megfogantak táborához tartozom, Nekünk egy év kellett ahhoz, hogy ma végre pozit tesztelhessek! :) Nagyon vártuk a babát, bár már most így a vége felé inkább letettünk róla, majd jön ha akar, és lááám, jött is! :) Most már belátom hogy nem szabad rágörcsölni! Fel a fejjel, amíg nem vérzel, addig mindig van remény!! :) Drukkolok azért!! :)
2013. ápr. 22. 10:25
 29/38 A kérdező kommentje:

Nem terveztük, hogy most akkor legyen babánk, viszont amikor megtörtént az a bizonyos "baleset", akkor viszont örültünk, hogy esélyes lehet.

Onnan tudom, hogy mondta:)

Köszönöm szépen, ez egy nehéz hét lesz úgy látom...

2013. ápr. 22. 12:15
 30/38 anonim ***** válasza:

Na van valami hir???

Ja csak azt nem értem ki a fene pontozott azért le mert nekünk elsőre sikerült??((ezt nem értem...

2013. ápr. 24. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!