Gyakori, hogy már első hónapban sikerül a baba?
Szia!
Gyakorinak nem mondható szerintem, de mi szerencsések voltunk elsőre sikerült:)
17+2hkm
Mi 3 éve decemberben elhatároztuk, hogy jöhet a baba, és januárban meg is fogant.
Én sem tartom ezt amúgy gyakorinak, viszont itt a gyakorin elég gyakori. :)
Itt sokszor olvasom, hogy elsőre összejött a baba.
Viszont akkor én magam sem éltem bele magam, el sem hittem, hogy elsőre összejöhet. Inkább nem is gondolkoztam, csak együtt voltunk, amikor jól esett, és hoppá. :)
"A fogamzás elérésének ÁTLAGOS időtartama" a youtube-on látható 9 hónap műsorban Czeizel Endre szerint:
20-29 év: 3 ciklus
30-34 év: 4 ciklus
35-39 év: 6 ciklus
40 év fölött: 8 ciklus
Nekünk elsőre összejött :-)
En januarban hagytam abba a gyogyszert akkor beszeltuk hogy hagyjamabba mert elkezdünk próbalkozni.Februarban mar nem jött meg.
Azóta 6hónaoos a drágám
Mi a férjemmel nem szedtünk semmi vitamint, egyszerűen nem dohányzunk, alkoholt is max. ünnepeken iszunk, egészségesen étkezünk.. Odafigyeltem a ciklusomra, viszonylag szabályosan megjön, fogamzásgátlót elég régóta nem szedek. Most vagyok 26 éves, a babánk igaz nem elsőre, de második próbálkozásra megfogant. Az első próbálkozásnál valamiért hamarabb jött meg a mensim (2 nappal), eleve az utolsó napokban próbálkoztunk, így lecsúsztunk a peteérésemről, azt hiszem. Másodjára sikerült! Nővéreméknek is ha jól tudom, elsőre sikerült, bátyámék próbálkoztak vagy fél évig, de ott a tesóm dohányzik, sört is szokott inni, illetve mikor megkérdeztem a sógornőm, hogy ő figyelte-e a ciklusát, illetve, hogy mikor lehet peteérése, akkor azt mondta, dehogyis, azt meg minek.
Hát mindenesetre sok sikert kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!