Gyakori, hogy már első hónapban sikerül a baba?
Az, hogy valakinek elsőre sikerül vagy nem, az nem attól függ, hogy egészségesen élsz-e vagy sem. Vagy legalábbis nem feltétlen. Mi sem iszunk, nem dohányzunk, mindketten sportolunk... és nekünk 7 év kellett. no de Neked ne így legyen!!!! És látod? A mienk is happy end... :))))
Egy 5 hónapos baba anyukája
2013. ápr. 20. 22:04
Mi is mindent megtettünk előre, vitaminok, rendszeres sport,feleslegek leadása, sok alvás, stb. és elsőre sikerült is. Én még gyertyáztam is, hallottam az is segít :) drukkolok nektek. Izgalmas időszak ez :)
2013. ápr. 20. 22:33
Mikor megfogant dohányoztunk,buliztunk mindketten,sőt gyereket sem terveztünk még,ám egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk...Nemsokára két éves lesz,most már a tesónak sem látjuk akadályát,egy hónap múlva már meg tudom mondani,h ismét sikerül-e elsőre:)
2013. ápr. 20. 22:55
14/20 A kérdező kommentje:
Mi egyszer voltunk együtt védekezés nélkül és most 14 hetes a pocaklakó! A párom dohányzik és akkor semmi vitamint nem szedtem! Nagyon várjuk már a picurt!
2013. ápr. 21. 07:07
nekünk másodjára jött össze, de ovu szerint az elsőnél nem, viszont a második próbálkozásnál jókor voltunk együtt:) 28 évesek vagyunk, és én 13 hetes babás:D
2013. ápr. 21. 07:41
Nekem 2 is sikerül elsőre! :)
Sőt, az első úgy, hogy abbahagytam a tabit, de még volt 2 hónap a továbbképzésemből, be akartam fejezni, így akkor megszakítással csináltuk, gondoltuk elég... Aha. A tabi után egy hónappal már pozi volt a teszt
2013. ápr. 21. 08:25
Mindket baba elsőre összejött. A lányom 22 hós, a pici 11+3 hetes pocaklakó:-) mázlink volt...baratnőmék 8. Hónapja próbálkoznak sikertelenül:-(
2013. ápr. 21. 13:06
Én későn vettem be 1 tablettát és megfogant a lánykám aki már 13 hónapos:)
3 hónapja próbálkozunk a kis tesóval de egyenlőre még nem akar jönni:S
Mindenesetre drukkolok, hogy hamar sikerüljön nektek a "kis csoda" :)
2013. ápr. 21. 14:05
20/20 A kérdező kommentje:
Szuper jó hallani a sok pozitív történetet. :D Mindannyitoknak nagyon jó egészséget és sok boldogságot az útban lévő és már kibújt babákhoz egyaránt! ;) Remélem hamarosan "társulhatok" hozzátok. :) Majd megírom...
Kapcsolódó kérdések: