Tapasztaltabbak, mit láttok a görbémen?
Március 30-ával kezdődött az új ciklusom.
Most áprilisban kezdtem el mérni a hőmérsékletem az orvosom tanácsára,de mivel hozzá csak április 10-én jutottam el így jó pár nap kimaradt a mérésből.Azon a napon 19 mm-es tüszőt látott ultrahangon.Azt mondta már csak pár nap van a peteérésig.
Szerintetek meg lehet valamit állapítani ebből a hőgörbéből?(esetleg hogy mikor volt ovuláció,jókor voltunk e együtt vagy hogy a hő alapján már most látszik hogy nem lesz baba?)
Köszönöm segítségeteket
Mindig reggel felkelés előtt mérem,ki sem kelek az ágyból.Maximum fél óra eltérés lehet,mert hétvégén nem kelek olyan korán.
Valamikor csak kellett hogy legyen peteérésem,mert akkor a 19 mm-es tüszővel mi lett?
Meg éreztem is hogy fájdogált jobb oldalt.
Épp a ciklus eleje hiányzik, így nem lehet sokat mondani a hő alapján, mert lehet hogy előtte volt peteérésed, azon a tájékon, amikor elkezdted mérni.
Az orvos meglátásával ez egybe is vág, meg hát normális esetben is kb. ott a peteérés a 13-14 nap környékén.
Szerintem a dokinak hidd el amit mond, ne a görbének. Ugyan azzal a lázmérővel méred és az elem is ok benne? Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Mindig pontos?
Első válaszoló voltam
Szerintem 17-én volt ovud.
Ma vagy a 6. Dpo-n.
17-én 18-án jó lett volna 18-as karika ;-)
Egy hét múlva kiderül, ha nem jön meg.
Ugyanazzal a lázmérővel mérem,vadiúj és mindig kétszer mérem meg egymás után hogy biztos legyek abban hogy jó az elem.
Általában 31 naposak szoktak lenni a ciklusaim és elég pontosan is szokott megjönni.
Igen én is láttam hogy 17,18-án jó lett volna együtt lenni,csak sajnos nekem el kellett utaznom.Azért reménykedünk a férjemmel hogy a 16-a esti 18-as karika is célba érhetett.
3-5 napig is életképesek a kis katonák ;-)
Szorítok neked :-)
Sajnos hiába volt tüszője, lehet nem repedt meg, és cisztává alakult. Azért fontos, hogy megemelkedik-e a hőmérséklet.
Én ahogy nézem a görbét 36,5 lehet az alaphőd, ehhez képest pedig nincsen sem egyértelmű, sem tartós hő emelkedés.
DE!!!! A hőmérsékleti görbét rengeteg dolog befolyásolja, így sajnos semmire nem lehet 100%-ot mondani.
Az én görbém tankönyvi eddig, de félek így sem 100% , hogy volt ovum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!