Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A vaterán kapható ovulációs...

A vaterán kapható ovulációs tesztet használta valaki, van olyan megbízható, mint a drágábbak?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Én rendeltem belőle 20 darabot és terhességi tesztet is. Az ovu tesztet nem volt lehetőségem kipróbálni, mert terhes maradtam. A terhességi tesztet próbáltam és azzal semmi gond nem volt. Nem hiszem, hogy azért mert olcsó sz.r is. Ez az egész ovu és terhességi teszt nagy biznisz. Milyen durva, hogy a drogériákban 2 db terhes teszt az olcsóbbikból 600-800 huf, míg a vaterán 35 huf darabja és még így is megéri nekik... Ez a durva szerintem... Az x-epilben is két darab van egy csomagban és amikor én vettem volt, hogy az egyik üres volt... No comment... Ugyanúgy néz ki, mint a vaterás és szerintem pont ugyanolyan minőségű is, csak tized annyiba kerül. Szóval nyugdtan vegyél vaterást!
2013. ápr. 20. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én 2 hónapja rendelem a vateráról..nekem bejött. Mindig jól mutatja, hogy mikor van peteérésem.

Szerintem megbízható.

2013. ápr. 20. 12:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a gyors választ, akkor rendelek.
2013. ápr. 20. 15:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egy kb. 80 Ft.ot vaterás terhességi teszt mutatta ki először, hogy kisbabám lesz. Előtte az ovu teszteket használtam, ugyanilyen sikerrel működtek. Nekem nagyon beváltak. Nyugodtan rendelj. Ezek azért olcsóbbak, mert nincs körülöttük az a sok műanyag, csak a papír lap, de nyugodt szívvel tudom ajánlani.

21+1 hkm

2013. ápr. 21. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is vateráról rendeltem, és még jóstesztnek is bevált!

Sok sikert!

2013. máj. 3. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
És hadd tegyem hozzá,a vaterás 80ftos teszt ebayről rendelt 20 ftos :) én ebayről rendelem, 1 dollár a 10 db...
2013. aug. 24. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!