Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízható a Predicto...

Mennyire megbízható a Predictor Early terhességi teszt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 08:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem rossz tapasztalatom volt :( fals pozit mutatott meg sem volt Baby :( de ez csak az en tapasztalatom, kivanom h mas ne jarjon igy vele :)
2013. márc. 24. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Én is rosszakat hallottam róla! Nézz körül csak itt a fórumon mennyien szidják!
2013. márc. 24. 09:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tavaly ősszel mikor fagyis beültim volt akkor pozitív eredményt mutatott és volt is hcg a szervezetembe csak sajnos szubklinikai terhesség volt. 4 hete volt méhtükrözésem és még mindig nem jött meg. 35. Napon vagyok és ma halványat teszteltem ezzel a teszttel. és nem tudom hogy hihetek-e neki
2013. márc. 24. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer is fals pozitív volt :-(
2013. márc. 24. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Drukkolok h hihess neki :) de azert probalj ki masikat is es ha az is pozi nyugodtabb leszel :)
2013. márc. 24. 14:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 24. 15:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is halvány fals pozi volt,soha többet nem veszek ilyet!! :(

Borzasztó,mikor meglátod a csíkot reménykedsz,aztán közli veled az orvos,hogy nem vagy terhes,vegyél más fajta tesztet,de azért drukkolok Neked,hogy ne fals eredmény legyen :)

2013. márc. 25. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, teszteltél-e azóta, és ha igen, mit mutatott? Én is most teszteltem vele egy közepes erősségű rózsaszín csíkot, de már félek, hogy nem is valós. Megírnád, mi lett? Köszi és természetesen nagyon drukkolok neked :)
2013. márc. 25. 21:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Hétfőn teszteltem X-epil tesztel. Negatív lett. Ma beíctak a Kaáliba hcg vévételre és negatív lett. Már meg sem lepődöm. :S

Csak azért bíztam a tesztben, mert amikor a fagyis beültim volt, akkor valósat mutatott.

Kedves utolsó Drukkolok. Majd írd meg, hogy hogy alakulnak a dolgaid.

2013. márc. 26. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos engem is becsapott :(
2013. márc. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!