Aktus után 23. nap már hihetek a tesztnek?
Figyelt kérdés
A ciklusom 5. napján voltunk együtt,viszont nem került ondó belém, de sajnos előváladékos kézzel a hüvelyemhez értem...
ma a 27. van és még semmi jele hogy megjönne. Volt már 33 és 40 napos ciklusom is de félek hogy most teherbe estem.
Viszont ma reggeli teszt, (23nappal az után..) negativ (gábriel).
De azt is olvastam, hogy csak a megjövendő menzesz napja után 2-3 nappal mutat valósat. Viszont ezt főleg olyan esetekre olvastam, mikor középidőben történik az esetleges megtermékenyülés, és az után a várt menzesz kb 2 hét, ez meg már több mint 3 hete! Szóval... hogy is van ez...? Nagyon köszönöm a segítséget!!
2013. ápr. 19. 23:31
11/11 A kérdező kommentje:
szia! aki válaszolt többször: tegnap megjött képzeld, szokásos módon!!!!!!!!!!!!!!! remélem télleg nincs akkor baj!!!
2013. máj. 5. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!