Ha egyszer már gond nélkül teherbe estem és szültem egy egészséges gyermeket, akkor olyan nem fordulhat elő, hogy másodszor (valamikor a jövőben) nem sikerül, ugye?
sajna az első siker nem garantálja a következőt,de ha nyugodt maradsz,és hiszel abban h minden ok lesz és pozitívan állsz hozzá akkor semmi gáz nem lesz!!
szóval azonnal abbahagyni az agyalást!!!!!!!!! :))))
De igen, előfordulhat. Ezt nevezik másodlagos meddőségnek.
Mondjuk aki már képes volt kihordani egy gyereket, annak sokkal több esélye van másodszorra is, mint aki még soha nem volt terhes.
Sajnos tényleg van, nekem is van már egy kislányom, és lassan fél éve hiába próbálkozunk, nem jön a tesó:-(
De te ilyeneken előre ne is aggódj! Nálad minden rendben lesz,majd meglátod:-)
Nekem is volt már egy amikor terhes lettem és elvetéltem.Utána sehogy sem sikerült amikor kiderült,hogy a petevezetékeim el vannak záródva.Jött a felszabadító műtét ami sikerült is,de baba sehol!De inszeminációval sikerült teherbe esnem.Most tervezzük a harmadikat,remélem természetes úton újra teherbe tudok esni!szóval másodlagos meddőség gyakran előfordul!De létezik fordítva is,az első nehezen a második egyből sikerül!
De amúgy kicsi az esélye,hogy ez megtörténjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!