Lombikosok! Lehet csak korán teszteltem? A beültetés után 13. napon vagyok, és a teszt negatív lett.
:-(
Csatlakozom, nem szabad feladni! Tudom, a 6. lombikom lett sikeres, már másfél éves a kislányom! :-)
4-es vagyok. Bocsi, de nem volt jó a netünk, és lemaradtam.
Én Debrecenbe járok a Kaáliba. Minket visszahívnak mindig egy vérvételre a 12-14. napok egyikén. Általában megvárják a 14. napot beültetés után. Nekem második lombikom volt, de sajnos nem jött össze nekem sem. Még nem jött meg, bár ma vagyok et+15. Ma már nagyon menzis görcseim voltak, bár nekem szinte soha nem fáj, ha megvan. Annak nagyon okának kell lennie. De még semmi. Mondjuk még azt mondták, hogy mivel volt valamennyi hcg a vérembe pénteken teszteljek egyet, addig még használjam a crinone gélt. Hát, én már csak este használom, mert visszamentem dolgozni, és a reggel nem jön össze, hogy betegyem, és még feküdjek is vele. Szóval sajnos mindannyian új lombikba kell, hogy kezdjünk. Nektek mikor engedik megint?? Nekem csak 3 hó múlva. :( De utána elmegy a dokim szabira, szóval 4 lesz az a 3 hó. Nagynénim is a Dévaiba járt, de végül neki csak valami méhmegkarcolást vagy mit csináltak, és utána spontán összejött. Miért volt nálatok indokolt az intézet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!