Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Lehet csak korán...

Lombikosok! Lehet csak korán teszteltem? A beültetés után 13. napon vagyok, és a teszt negatív lett.

Figyelt kérdés
Nektek mikor lett pozitív?3naposakat kaptam vissza és 10-es tesztem volt.Holnap lesz a nemvárt napja.
2013. ápr. 19. 13:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó nem szabad feladni.Énis ezt érzem most de muszáj felállni és továbbmenni.Én e miatt fel fogom adni a munkámat,mert tiszta ideg vagyok,de azt hiszem ez is egy ok h nem sikerül.Kitartás:(
2013. ápr. 23. 11:02
 22/26 sumergo ***** válasza:

:-(

Csatlakozom, nem szabad feladni! Tudom, a 6. lombikom lett sikeres, már másfél éves a kislányom! :-)

2013. ápr. 23. 15:39
 23/26 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Bocsi, de nem volt jó a netünk, és lemaradtam.

Én Debrecenbe járok a Kaáliba. Minket visszahívnak mindig egy vérvételre a 12-14. napok egyikén. Általában megvárják a 14. napot beültetés után. Nekem második lombikom volt, de sajnos nem jött össze nekem sem. Még nem jött meg, bár ma vagyok et+15. Ma már nagyon menzis görcseim voltak, bár nekem szinte soha nem fáj, ha megvan. Annak nagyon okának kell lennie. De még semmi. Mondjuk még azt mondták, hogy mivel volt valamennyi hcg a vérembe pénteken teszteljek egyet, addig még használjam a crinone gélt. Hát, én már csak este használom, mert visszamentem dolgozni, és a reggel nem jön össze, hogy betegyem, és még feküdjek is vele. Szóval sajnos mindannyian új lombikba kell, hogy kezdjünk. Nektek mikor engedik megint?? Nekem csak 3 hó múlva. :( De utána elmegy a dokim szabira, szóval 4 lesz az a 3 hó. Nagynénim is a Dévaiba járt, de végül neki csak valami méhmegkarcolást vagy mit csináltak, és utána spontán összejött. Miért volt nálatok indokolt az intézet?

2013. ápr. 23. 19:48
 24/26 A kérdező kommentje:
Nálunk a férjemnél van a gond.Azoospermiás és mi hereszövetből dolgoztunk.Fagyasztott bioptátumból.Nagyon nehéz lesz ez az egész így nekünk.Pár hónapja még azt mondták,h nem lehet gyerekünk,de vélül addig mentünk törtük az utat mig csak eljutottunk idáig.A mi helyzetünkban annak is ölülhetünk ha 2 embriot be tudtak rakni.
2013. ápr. 23. 20:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Lett azóta babátok?
2016. máj. 22. 09:16
 26/26 anonim válasza:
Én is beultetes után vagyok a 12-diknap és negatív én is elvagyok keseredve mert nagyon bíztam benne hogy sikerül de a jelek tesztek szerint nem holnap után kell mennem hcg vérvételre nem tudom mire szamitsak??? Ez a második lombikunk volt az első sikerült de a 9-dik héten elhalt ott tulstimulalt voltam a doki mondta 5 nap closty volt és 11 nap bemfola szuri plusz ovitrelle a mostaninál csak 5 nap closty és ovitrelle ami meg is repesztette 1 tüszőm lett 20mm-s bíztam is benne de hiába ott a 10-dik nap már erős pozitív lett a teszt.Ti mit gondoltok?? Teljesen feladtam most
2020. febr. 19. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!