A hcg szintem 49 volt, az jelenthet terhességet? Az asszisztensnő azt mondta, hogy nem negatív, de 100 körüli értéknek szoktak örülni. Lombikos vagyok. Vérvételem a beültetés után 2 héttel volt.
Neked is beszúrom azt a táblázatot amit egy másik lombikos Anyukának. (neki már biztosan sikerült, szurkolok Neked is)
Szerintem nem rossz eredmény, de lehetne kicsit magasabb...
jaaj minden lombikosnak nagyon szurkolok, hogy sikerüljön...
Én ugyan nem voltam lombikos, de egyszer néztek HCG-t vérből, akkor nekem azt mondták, hogy 5-ig tuti nincs baba, 5-10 között vlsz. nincs, 10 felett terhesség.
Ja meg hát én mindhárom terhességemet 10-es erősségű teszttel igazoltam a nemvárt előtti napokban, ill. a legtöbb teszt 25-ös, tehát akkor azok pozitívak lennének. ;) Vagy ilyenkor kaptok vmi hormont, ami bekavar? Bocsi, nem értek hozzá...
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Holnap megyek ultrahangra, ott kiderül minden.
Sajnos kapok olyan injekciót, ami hcg-t tartalmaz, tehát bekavarhat az eredménybe. Ezért is kérdeztem, hogy hátha van valaki, aki hasonló cipőben járt és már biztosabbat tud.
Most már csak kibírok egy napot valahogy.
Még egyszer köszi a válaszokat és drukkolást!!!
Kedves kérdező,
megkérdezhetem, hogy mik a hírek?
Köszi az érdeklődést, semmi jó nincs.
Nem sikerült megint. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!