Beültetés után 9-dik napon csináltatok már tesztet? Kimutatja már a terhességet? Nekem negatív lett, de folyamatossan szúr és görcsöl a hasam, de a melleim már nem feszülnek. Ez nem jó jel?
Szia nem akarok hülyeséget irni de szerintem korán teszteltél nagyon kb még 1 hét mire + lesz a teszt ha van babó én ugy tudom fogamzástol 14 napra mutat jó eredményt a teszt.Mivel Te pontosan tudod mikor történt igy kb még 6 nap a tesztelésig.
Sok sikert drukkolok.
az jo ha a höd igy fenn van, de tényleg kellene még várni 6 napot. valahogy bird ki, mert csk magadat idegeled. nagyon drukkolok.
lombik volt? ird majd meg lett, drukkolok
32
Szia!
Ha jól tudom, akkor a beültetés után a 2. hétre hívják vissza a anyajelölteket a meddőségibe (Budai Meddőségi Centrum). Itt vérből nézik. Biztos, hogy ilyen korán még fals eredményt mutathat a teszt.
Drukkolok neked!
majd írd meg, ha sikerült!! :)
Képzeljétek szombat éjjel észrevettem hogy valami barnás van a betéten, és tegnap is volt egy kevés meg erősen görcsöltem, feküdtem egész nap mert nagyon megijedtem. Ma reggel már semmi, és teszteltem egyet. +lett!!
Annyira örülök, de még azért nem akarom elkiabálni. Majd csütörtökön megyek vérvételre és akkor majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!