Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Engedjem el ezt a lombikot?

Engedjem el ezt a lombikot?

Figyelt kérdés
Embrio visszaültetés utáni 10. napon voltam hcg vérvételen az 1-et se érte el.Van ezekután arra lehetőség,hogy mégis sikerüljön?Hétfőre nem várom.
2013. ápr. 18. 08:28
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
akkor nem kell rá válaszolni.
2013. ápr. 22. 21:05
 22/30 anonim ***** válasza:
Szia! 9-es vagyok. Hányadik napon csináltad ezt a tesztet? Nekem kb ilyen volt tavaly a terhességemnél a 12. napon. Viszont most is ilyesmi volt, és most csak az ovitrelle maradványa volt a halvány csík. Én is javaslom a vérvételt, mert az biztosabb.
2013. ápr. 23. 17:28
 23/30 A kérdező kommentje:
et+14-en,de mindegy mert aznap elkezdtem vérezni minimálisan.Igazából mára jött meg erősen.Hát ennyi volt tényleg:(
2013. ápr. 23. 18:46
 24/30 anonim ***** válasza:
9-es vagyok ismét. Sajnálom! Nekem nem jött meg, bár már csak este adok egy crinone-t. Ma még veszek egy tesztet, mert azt mondták, de szerintem csak megerősít, hogy abbahagyhatom. Tegnap fájdogált a pocakom, mintha meg akarna jönni, de semmi. Majd kiderül. Fel a fejjel!! Majd a következő összejön! Én is megyek majd augusztusba, ha addigra megint nem lesz gond a pajzsmirigyhormonokkal. Kitartás!
2013. ápr. 24. 07:58
 25/30 A kérdező kommentje:
kedves utolsó mi a helyzet veled?
2013. ápr. 29. 07:44
 26/30 anonim ***** válasza:
9-es és az utolsó vagyok. Sajnos pénteken megjött, nem is akárhogy... Durva volt. De két napig tartott. Szóval nálam ennyi, majd talán augusztusban mehetek újra. Nálad??
2013. ápr. 29. 16:51
 27/30 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, szóval nektek mikor lehet menni megint? Ez lett volna a Nálad kérdésem. :)
2013. ápr. 29. 16:52
 28/30 A kérdező kommentje:
hát a doki azt mondta h juniusban.de sztem augusztus szeptember lesz.
2013. ápr. 29. 21:22
 29/30 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, akkor majd megyünk együtt! A hoxán szerintem fogok indítani, vagy ha már lesz, akkor csatlakozni olyan fórumhoz, vagy klubhoz, hogy augusztus-szeptember környékén induló lombik. Ha van kedved, majd keress rá. Padme méven megtalálsz majd.
2013. ápr. 30. 16:25
 30/30 A kérdező kommentje:
Oké mindenképp megfogom nézzni!
2013. ápr. 30. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!