Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Engedjem el ezt a lombikot?

Engedjem el ezt a lombikot?

Figyelt kérdés
Embrio visszaültetés utáni 10. napon voltam hcg vérvételen az 1-et se érte el.Van ezekután arra lehetőség,hogy mégis sikerüljön?Hétfőre nem várom.
2013. ápr. 18. 08:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Igazából én ugy tudom,h mindenki a 12.napon megy vérvételre én a 10.n gondoltam megprobálom.De igazából ha a hcg 2 naponta emelkedik és a 12-en mentem volna lehet mutatott volna valamit.Progeszteron nem volt mivel ez az én külön magán akciom volt,csak hcg-t kértem.
2013. ápr. 18. 14:07
 12/30 anonim ***** válasza:
Ha most 4 a hcg-d, akkor 12. napon 8 lett volna, ami még mindig semmire sem elég sajnos. Bőven 5o fölött kellene lennie a 11. napon már. Sajnálom :(
2013. ápr. 18. 17:13
 13/30 anonim ***** válasza:
A 9. válaszoló vagyok. Nekem mindig 14 napra kellett menni. Mind a két alkalommal. Hétfőn ültették be, és hétfőn kell mennem vérvételre. Tavaly péntekre esett, és akkor is rá két hétre pénteken kellett mennem, nem szerdán. És akkor volt 200as a hcg-m a 14. napon. Ikrekkel. Egy másik lánynak 400as volt szintén ikrekkel. Ez teljesen egyéni. De ha az én esetemet nézed, és mindig felezgeted, akkor is legalább 25nek kellett volna lennie a 10.napon.
2013. ápr. 18. 18:18
 14/30 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok.Mindenesetre felhívtam a kaálit és ott azt mondták,h korai volt és nem mutat ilyenkor semmit és ha vasárnap teszteljek.
2013. ápr. 18. 18:55
 15/30 anonim ***** válasza:

13. válaszoló vagyok.

Drukkolok, és majd írj! Nekem hétfőn kell mennem vérvételre. Még nem tdom, hogy teszteljek-e vasárnap.

2013. ápr. 19. 17:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mire vélni a tesztet.10-es teszt,mikor rápisiltem és ment végig mintha láttam volna egy nagyon halványat a t betűnél,aztán néztem 7-8 perc múlva semmi.És rá 10percre meg megjelent egy halványocska vonal a t betűnél.Hát nem tudom,de alig kivehető,de a férjem is látja.Tegnap egész este bőgtem,mert úgy görcsöltem,h azt hittem reggelre megjön.
2013. ápr. 22. 08:02
 17/30 anonim ***** válasza:

Szia! 9-es vagyok. Tesztelj még egyet holnap, vagy azután! Az már biztosat fog mutatni! Vegyél két tesztet, egy 10est és egy 25öst is!! Nekem tavaly a 10es nem mutatta, és a 25-ös meg másik márka volt, és az igen, és épp egy halvány csíkon, és két nap múlva már normálisan lehetett látni!

Nekem sajna ma a vérben alig találtak hcg-t, 4 körül volt. Így ez sajnos egy nagy negatív. :( Majd írd meg, hogy hogy alakult!!

2013. ápr. 22. 19:47
 18/30 A kérdező kommentje:

Ilyen lett a tesztem:

[link]

élőben sokkal erősebb

2013. ápr. 22. 20:48
 19/30 anonim ***** válasza:
ez sztem nega.
2013. ápr. 22. 20:52
 20/30 anonim ***** válasza:
Menj el egy hcg vérvételre ahelyett, h naponta 25x felteszed a kérdést. Vagy tesztelj naponta, h erősödik-e. Nem látunk beléd.
2013. ápr. 22. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!